دو: تمدن درهی سند
Update: 2018-07-23
493
Description
در این قسمت به سراغ تمدن درهی سند میرویم؛ شکوهی ناشناخته و مرموز با مردمانی صلحجو که در دل تاریک تاریخ دفن شدند.
منبع: سایت کرش کورس؛ آکادمی خان؛ دانشنامههای بریتانیکا و انکارتا
کانال پادکست پاراگراف در تلگرام
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Top Podcasts
The Best New Comedy Podcast Right Now – June 2024The Best News Podcast Right Now – June 2024The Best New Business Podcast Right Now – June 2024The Best New Sports Podcast Right Now – June 2024The Best New True Crime Podcast Right Now – June 2024The Best New Joe Rogan Experience Podcast Right Now – June 20The Best New Dan Bongino Show Podcast Right Now – June 20The Best New Mark Levin Podcast – June 2024
In Channel
نه واقعا خوبی. صدا و تسلط عالی. کجا بودی تا حالا
عالی بود واقعا لذت بخش بود 💙💜🌼
سلام؛ خدا قوت :) خیلی از شنیدنش لذت بردم. دمتون گرم
خیلی مرسی!
عالی،خسته نباشید
ممنون، کاش اشاره ای هم به شهرسوخته زابل و جیرفت هم میکردید که همدوره تمدن سند بودند.
چرا تمدنشونو رو با تغییز مکان دوباره نساختن!!
عالیه 🤩
ممنون از شما . کلمه سند هم به معنی هند هست چون حرف سین در زبان ودایی در فارسی به ه تبدیل میشه
کارتون بسیار ارزشمند و جذابه
عالی بود. با اینکه کمی مطالعات تاریخی دارم ولی از این تمدن کمتر شنیده بودم و بسیار از این اپیزود بهره بردم.
برای بچه های تاریخ خیلی جذابه مطالبی که میخونن سر کلاس و البته بیش از اون رو بدونن چه بهتر که با یه پادکست خفن مثل شما😍
خسته نباشی . کارت خوبه 👌👌👌
بسیار عالی👌👌👌باستان شناسی فوق العاده ترین کاره...یه سوال؟منبع این مطالب کجاس؟میشه معرفی کنید
عالی بود
👈اخیرااسیرپادکست شدم castbox رادانلودکنیدمیلیونها فایل صوتی راگوش دهیدخوشت اومدبه دیگران توصیه کن 🧠 دورود بر شما خردمند عزیز 😍 این مطلب مفید بود خوشم اومد✍ با اجازتون ارسال می کنم برای دوستان🙏 🙆
تشکر فراوان، خیلی خوب بود. مختصر و مفید
عالی
سلام،بسیار عالی و مفید بود.
آقا دم شما گرم