پنج: یونان باستان (بخش اول)
Update: 2018-11-05
370
Description
یونان تنها سرزمین فلسفه و اسطوره نیست؛ گذشتهای دارد به وزن تاریخ جهان. این اولین بخش از داستان یونان باستان است.
منابع:
وبسایت کرش کورس؛ وبسایت شبکۀ تاریخ: اینجا، اینجا و اینجا؛ آکادمی خان؛ بریتانیکا؛ انکارتا؛ دانشنامه تاریخ باستان؛ تاریخ تمدن اثر ویل دورانت؛ آتن در دوران پریکلس و دموکراسی مدرن؛ دایرهالمعارف بزرگ اسلامی.
برای مطالعه بیشتر:
- The Iliad/The Odyssey (Goodreads)
- The Histories by Herodotus (Goodreads)
- On Sparta (Goodreads)
- The Peloponnesian War (Goodreads)
- Greece: A Short History of a Long Story, 7,000 Bce to the Present (Goodreads)
موسیقیها:
آلبوم The Greek Instrumental Music – Greatest Hits No. 2
لینک پادکستهای معرفیشده:
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Top Podcasts
The Best New Comedy Podcast Right Now – June 2024The Best News Podcast Right Now – June 2024The Best New Business Podcast Right Now – June 2024The Best New Sports Podcast Right Now – June 2024The Best New True Crime Podcast Right Now – June 2024The Best New Joe Rogan Experience Podcast Right Now – June 20The Best New Dan Bongino Show Podcast Right Now – June 20The Best New Mark Levin Podcast – June 2024
In Channel
این قسمت لینکش خراب شده فکر میکنم
من تازه پاراگراف رو شروع کردم و واااقعا دارم ازش لذت میبرم . دستتون درد نکنه❥
فوق العادههههههههه بود
سلام پادکستتون خیلی خوبه اما میخواستم پیشنهاد بدم آهنگ های مرتبط تر با موضوع اپیزود وکلاسیک شاید بهتر باشه ممنون
چقد انرژی مثبت تو صداته
اولین اپیزودی که گوش کردم. عالی بود، لذت بردم
سلام . واقعا نمیدونم چه جوری ازنون تشکر وقدر دانی کنم. شما عاشقید عاشق
خیلی از موسیقی خوشم امد
چه خوبه من اصلا در مورد یونان نمیدونستم مرسی❤😍
خیلی عالی بود👏پاینده باشید
واقعا ممنون💚
آها دئوکالیون . این اسم رو فراموش کرده بودم . نمیدونستم فرزند پرومتئوس بوده . مرسی
خوبه ولی کاش مزه نندازی وسطش اصلا بامزه نیست
درود -- اولا که تشکر می کنم بخاطر ایت اپیزود های جذاب--- نکته ای می خواستم بگم در رابطه با جمله ای اگر اشتباه نکنم در دوران آشفته یونان حدود 30 الی40 سال بعد ار پیروزی بر لشکر متجاور ایران گفتین فرمودین"آه ایرانیان گرفتشون و یه سری آشوب ها تئ یونان بوجود اومد" اگر بیطرفانه گاه کنیم آه ملت متجاوز شکست خورده به ملت مذافع پیروز خیلی معنا دار نیست البته تا این جای قضیه هن.ر اسکندر به ایران حمله نکرده
واقعا عالی، جذاب و مفید هستند پادکست هاتون. دست مریزاد. فقط لینک وادکست های دیگه ای که معرفی میکنید رو من نمیتونم پیدا کنم! ممنون میشم راهنماییم کنید
بسیار عالی و چه موسیقیهای زیبایی
گویندگی بسیار زیبا و روان و جذاب همراه با موزیک متن بسیار شاد و دوست داشتنی.تبریک
مفید و سودمند
عال مثل همیشه
عالیههه. تمام اپیزودها رو با ولع خاصی گوش کردم. تاریخ بسیار شیرینه.🌸🌸 ممنونم از سازندگان.