Asiaa pelistä, valmennuksesta ja kulttuurista muutaman eri podcastin muodossa, joista tällä hetkellä aktiivisin on viikoittain ilmestyvä italialaiseen jalkapalloon syventyvä Italopodcast.

Tulevaisuudessa Italopodcastin lisäksi kuullaan myös muita jalkapalloaiheisia podcasteja.

223 Episodes
Reverse
Italopodcast: Milanon derby

2024-04-1601:26:16

Tulevan viikonlopun Milanon derbyssä Interillä on mahdollisuus varmistaa mestaruutensa.* Milan-Inter & 33. kierros (1:19)* Serie B (35:29)* Eurocupit (46:34)* Fritto Misto (51:14)Italopodcastin jaksoissa Kimmo Kantolan vakiovieraana on italialaisen jalkapallon ekspertti Mitri Pakkanen.Jakso nauhoitettu ti 16.4.SeuraaTwitterissä: twitter.com/SKolmannelleInstagramissa: http://www.instagram.com/italopodcast/?hl=fi (@italopodcast)
Italopodcast: Roma-Lazio

2024-04-0901:11:24

AS Roma palasi takaisin voittokantaan Rooman derbyissä kahden vuoden tauon jälkeen - millainen ottelu Stadio Olimpicolla nähtiin?* Roma-Lazio & Serie A (1:03)* Serie B (35:27)* Eurocupit (42:22)* Fritto Misto (55:04)Italopodcastin jaksoissa Kimmo Kantolan vakiovieraana on italialaisen jalkapallon ekspertti Mitri Pakkanen.Jakso nauhoitettu ti 9.4.SeuraaTwitterissä: twitter.com/SKolmannelleInstagramissa: http://www.instagram.com/italopodcast/?hl=fi (@italopodcast)
Stefano Colantuono on jo Salernitanan neljäs päävalmentaja tällä kaudella - onko mitään enää tehtävissä sarjapaikan pelastamisen suhteen? Vincenzo Italianon ryhmän puutteet puolustuspelissä näkyivät taas ottelussa Milania vastaan.* Salernitana (1:08)* Fiorentina ( 28:10)* Lecce & Rooman derby (1:06:34)* Serie B (1:21:56)* Fritto Misto (1:30:54)Italopodcastin jaksoissa Kimmo Kantolan vakiovieraana on italialaisen jalkapallon ekspertti Mitri Pakkanen.Jakso nauhoitettu ti 2.4.SeuraaTwitterissä: twitter.com/SKolmannelleInstagramissa: http://www.instagram.com/italopodcast/?hl=fi (@italopodcast)
Italopodcast: Carpin ihme

2024-03-2701:07:32

Maaliskuun Italolegendoissa muistellaan vajaan 10 vuoden takaisia aikoja, kun pieni Carpin seura Emilia-Romagnasta kohahdutti suurta yleisöä nousemalla Serie A:han vastoin kaikkia odotuksia.Italopodcastin jaksoissa Kimmo Kantolan vakiovieraana on italialaisen jalkapallon ekspertti Mitri Pakkanen.Jakso nauhoitettu ke 27.3.SeuraaTwitterissä: twitter.com/SKolmannelleInstagramissa: http://www.instagram.com/italopodcast/?hl=fi (@italopodcast)
Italopodcast: Sarri & Lazio

2024-03-1901:44:56

Maurizio Sarrin ajanjakso Lazion päävalmentajana päättyi kesken kolmannen kauden. Mitkä asiat olivat lähdön taustalla ja miten Sarrin ura jatkuu tästä eteenpäin? * Serie B & Joel Pohjanpalo (01:21)* Sarri & Lazio (24:05)* Fritto Misto (1:13:57)HUOM! Pahoittelemme Mitrin osuuksien heikompaa äänenlaatua. Äänitallenteen lähettäminen Sisiliasta ei useista yrityksistä huolimatta onnistunut ja jouduimme lopulta käyttämään aina varoiksi äänitettävän puhelinlinjan.Italopodcastin jaksoissa Kimmo Kantolan vakiovieraana on italialaisen jalkapallon ekspertti Mitri Pakkanen.Jakso nauhoitettu ma 18.3.SeuraaTwitterissä: twitter.com/SKolmannelleInstagramissa: http://www.instagram.com/italopodcast/?hl=fi (@italopodcast)
Lecce vaihtoi päävalmentajaa Roberto D´Aversan väistyessä tehtävästään.  Europelien toisissa osaotteluissa italialaisittain paljon pelattavaa. Joel Pohjanpalon hieno maalivire sai jatkoa. * Lecce & putoamiskamppailu (00:58)* Kärkikamppailu (38:23)* Serie B (45:36)* Eurocupit (54:24)* Fritto Misto (1:04:57)Italopodcastin jaksoissa Kimmo Kantolan vakiovieraana on italialaisen jalkapallon ekspertti Mitri Pakkanen.Jakso nauhoitettu ti 12.3.SeuraaTwitterissä: twitter.com/SKolmannelleInstagramissa: http://www.instagram.com/italopodcast/?hl=fi (@italopodcast)
Davide Ballardini yrittää pelastaa Sassuolon putoamiselta. Bologna on Interin ohella Serie A:n kuumin joukkue. Eurocupit jatkuu - mikä on italialaisjoukkueiden tilanne? * Ballardini & putoamiskamppailu (01:14)* Kärkikamppailu (21:16)* Eurocupit (38:49)* Serie B (1:03:01)* Fritto Misto (1:08:23)Italopodcastin jaksoissa Kimmo Kantolan vakiovieraana on italialaisen jalkapallon ekspertti Mitri Pakkanen.Jakso nauhoitettu ma  4.3.SeuraaTwitterissä: twitter.com/SKolmannelleInstagramissa: http://www.instagram.com/italopodcast/?hl=fi (@italopodcast)
Italopodcast: Fantantonio

2024-02-2601:36:48

Antonio Cassano on helmikuun Italolegenda. * Bari (06:04)* AS Roma (30:10)* Real Madrid & Sampdoria (44:41)* Milan, Inter & Parma (1:04:08)Italopodcastin jaksoissa Kimmo Kantolan vakiovieraana on italialaisen jalkapallon ekspertti Mitri Pakkanen.Jakso nauhoitettu ma  26.2.SeuraaTwitterissä: twitter.com/SKolmannelleInstagramissa: http://www.instagram.com/italopodcast/?hl=fi (@italopodcast)
Juventuksen ja Milanin ailahdellessa Inter näyttää lähes varmalta mestarilta. Mitä tapahtuu Napolissa ja Sassuolossa? * Serie A:n mestaruuskamppailu (00:56)* Napoli, Sassuolo & Empoli (16:13)* Serie B (52:19)* Eurocupit (56:36)* Fritto Misto (1:19:28)Italopodcastin jaksoissa Kimmo Kantolan vakiovieraana on italialaisen jalkapallon ekspertti Mitri Pakkanen.Jakso nauhoitettu ma  19.2.SeuraaTwitterissä: twitter.com/SKolmannelleInstagramissa: http://www.instagram.com/italopodcast/?hl=fi (@italopodcast)
Mitkä ovat italialaisjoukkueiden asetelmat eurocupien jatkuessa pudotuspelivaiheessa?  * Salernitana / Liverani (1:21)* Roma-Inter & Milan-Napoli (28:01)* Eurocupit (52:23)* Fritto Misto (1:19:28)Italopodcastin jaksoissa Kimmo Kantolan vakiovieraana on italialaisen jalkapallon ekspertti Mitri Pakkanen.Jakso nauhoitettu ma  12.2.
Tammikuun siirtoikkuna on sulkeutunut ja on aika vetää yhteen sen keskeisimmät tapahtumat. * Inter-Juventus (1:11)* Tammikuun siirtoikkuna (21:01)* Fritto Misto (1:18:17)Italopodcastin jaksoissa Kimmo Kantolan vakiovieraana on italialaisen jalkapallon ekspertti Mitri Pakkanen.Jakso nauhoitettu ti  6.2.
Uusi ohjelmaosio Italolegendat starttaa! Ensimmäisenä Italolegendana esitellään Francesco Guidolin. * Francesco Guidolin (1:51)* Fritto Misto (1:28:49)Italopodcastin jaksoissa Kimmo Kantolan vakiovieraana on italialaisen jalkapallon ekspertti Mitri Pakkanen.Jakso nauhoitettu ti  30.1.
Yksi Italian suurimmista jalkapallolegendoista, Gigi Riva, on poissa.  Serie A:n putoamiskamppailu alkaa hahmottumaan. * Luigi "Gigi" Riva (1:17)* Supercoppa (13:23)* Serie A:n putoamiskamppailu (23:17)* Fritto Misto (1:09:08)Italopodcastin jaksoissa Kimmo Kantolan vakiovieraana on italialaisen jalkapallon ekspertti Mitri Pakkanen.Jakso nauhoitettu ti  23.1.
Serie A:n 20.kierros jäi toistaiseksi Jose Mourinhon viimeiseksi AS Roman päävalmentajana. Aurelio Andreazzoli koki saman kohtalon Empolin peräsimessä. * Mourinho/AS Roma (1:14)* Andreazzoli/Empoli (43:23)* Serie B & suomalaiset (1:10:37)* Fritto Misto (1:24:51)Italopodcastin jaksoissa Kimmo Kantolan vakiovieraana on italialaisen jalkapallon ekspertti Mitri Pakkanen.Jakso nauhoitettu ti  16.1.
Walter Mazzarrin Napoli on todellisissa vaikeuksissa. Miten Fiorentinan pelaaminen on kehittynyt Vincenzo Italianon kolmannella kaudella?* Mazzarri/Napoli (1:07)* Italiano/Fiorentina (31:00)* Vertainen & Salomaa (1:07:00)* Fritto Misto (1:19:29)Italopodcastin jaksoissa Kimmo Kantolan vakiovieraana on italialaisen jalkapallon ekspertti Mitri Pakkanen.Jakso nauhoitettu ti  9.1.
Vuoden 2024 ensimmäisessä jaksossa syvennytään juuri avautuneeseen siirtoikkunaan muutaman eri näkökulman kautta.* Walter Sabatinin paluu (5:31)* AS Roma (18:32)* Decreto crescita (33:42)* Serie A 19.kierros  (1:02:55)* Fritto Misto (1:07:12) Italopodcastin jaksoissa Kimmo Kantolan vakiovieraana on italialaisen jalkapallon ekspertti Mitri Pakkanen.Jakso nauhoitettu to 4.1.
Italopodcast: Vuosi 2023

2023-12-3001:11:02

Uudenvuoden kynnyksellä nivotaan yhteen vuoden 2023 keskeisimmät puheenaiheet.* Vuoden 2023 puheenaiheet (1:08)* Fritto Misto (1:00:55) Italopodcastin jaksoissa Kimmo Kantolan vakiovieraana on italialaisen jalkapallon ekspertti Mitri Pakkanen.Jakso nauhoitettu pe 29.12.SeuraaTwitterissä: twitter.com/SKolmannelleInstagramissa: http://www.instagram.com/italopodcast/?hl=fi (@italopodcast)
Tämänkertaisessa jaksossa Italopodcastin pojat ovat taktisten aiheiden äärellä: mikä suuri pelillinen ero löytyy Serie A:n ja Veikkausliigan väliltä?* Serie A:n 16. kierros (1:17)* Taktisia huomioita (12:27)* Eurocupit (1:08:39)* Fritto Misto (1:29:14) Italopodcastin jaksoissa Kimmo Kantolan vakiovieraana on italialaisen jalkapallon ekspertti Mitri Pakkanen.Jakso nauhoitettu ma 18.12.SeuraaTwitterissä: twitter.com/SKolmannelleInstagramissa: http://www.instagram.com/italopodcast/?hl=fi (@italopodcast)
Serie A:n edetessä määrätietoisesti kohti puoliväliään on aika pysähtyä pohtimaan joukkueiden voimasuhteita sekä perkaamaan tilastoja syksyn osalta.* Serie A:n 15. kierros (1:34)* Tilastoyhteenvetoa syyskaudesta (39:15)* Fritto Misto (1:07:43) Italopodcastin jaksoissa Kimmo Kantolan vakiovieraana on italialaisen jalkapallon ekspertti Mitri Pakkanen.Jakso nauhoitettu ke 13.12.SeuraaTwitterissä: twitter.com/SKolmannelleInstagramissa: http://www.instagram.com/italopodcast/?hl=fi (@italopodcast)
Matka saapasmaan ympäri päättyy Beneventon kautta Renateen. * Benevento (3:00)* Renate (49:18)* Fritto Misto (1:22:37) Italopodcastin jaksoissa Kimmo Kantolan vakiovieraana on italialaisen jalkapallon ekspertti Mitri Pakkanen.Jakso nauhoitettu to 7.12.SeuraaTwitterissä: twitter.com/SKolmannelleInstagramissa: http://www.instagram.com/italopodcast/?hl=fi (@italopodcast)