دور دنیا را بشنوید و بگردید
Update: 2020-06-20
359
Description
در رادیو دور دنیا از هر چیزی که به سفر، ماجراجویی و تفریح مرتبط است، با هم گپ میزنیم.
http://alib.ba/ThSuid
Top Podcasts
The Best New Mark Levin Podcast Right Now - March 2025The Best New VINCE Podcast Right Now - March 2025The Best New Joe Rogan Experience Podcast Right Now - March 2025The Best New Sports Podcast Right Now - March 2025The Best New Business Podcast Right Now - March 2025The Best New News Podcast Right Now - March 2025The Best New Comedy Podcast Right Now - March 2025The Best New True Crime Podcast Right Now - March 2025
In Channel
سلام.برای سفر به هرمز در تعطیلات رسمی با قطار چند روز جلوتر باید بلیط قطار رزرو کرد؟
💛
خب چرا مجریا، خودشونو معرفی نمیکنند؟ این استاندارد هر رسانهای هست.
من از جافکری با پادکستتون آشنا شدم اپیزود صفرتون برام جذاب بود همینطور اپیزودی که اقای ضابطیان مهمانتون بودن.
سلام عالی. ممنون از مهمونای خوبتون. فقط یه مسئله: چرا موقع موسیقی یکدفعه صدا بالا میره. باید مرتبا صدا رو کم و زیاد کنم. اگر صدا ثابت باشه خیلی خوبه
عالیییی 💟🛣🌍
امیدوارم یه روز منم بتونم دور دنیا بگردم ✌️
عاااااللللییییی یود
درود بر شما سفر به شعره ,سفر یه قصه است سفر رهایی از رنج و غصه است 😉 خیلی خوشحال م که با پادکست های شما آشنا شدم ، راستی توی پادکست های طنز پردازی آقای ممد پور رشیدی شما رو معرفی کردند . دمتون گرم و سرتون خوش باد 👏👍👌
Great 👍
کاش ی خورده شمرده تر صحبت کنید خیلی تند تند صحبت می کنید
با پادکست رخ باهاتون آشنا شدم 😍 عالی 🌸❤️
علی بابا جیره خور
مرسی از شما من عاشق سفرم و خیلی خوشحال شدم از اینکه همچین پادکست ساخته شده
تازه با پادکستتون آشنا شدم و دارم از اول جارو می کنم میام جلو 😃😃😃
چرا دیر به دیر اپیزود میزارید؟؟؟؟؟؟