اپیزود 1- دور دنیا با قطار
Update: 2020-07-02
563
Description
تو اولین اپیزود رادیو دور دنیا سراغ وسیلهای رفتیم که از قدیمیترها تا جوونترها حسابی باهاش خاطره دارند.
معمولا بیشترین چیزی که از سفر با قطار یادمان میآید دورهمیها و خاطرات خوش سفر است اما شاید کمتر راجع به خود قطار و راهآهن کنجکاوی کرده باشیم.
در این اپیزود ۲ مهمان داریم که یکی از ورود قطار به ایران و حاشیههایش و دیگری از خاطرات تکاندهنده و گاهی خندهدار لوکوموتیورانی میگوید.
یک خبر هیجانانگیز برای طرفداران هریپاتر داریم و داستان سگهای باهوشی را تعریف میکنیم که با قطار سفر میکنند.
لینک مجله علیبابا:
http://alib.ba/ThSuid
Top Podcasts
The Best New Mark Levin Podcast Right Now - March 2025The Best New VINCE Podcast Right Now - March 2025The Best New Joe Rogan Experience Podcast Right Now - March 2025The Best New Sports Podcast Right Now - March 2025The Best New Business Podcast Right Now - March 2025The Best New News Podcast Right Now - March 2025The Best New Comedy Podcast Right Now - March 2025The Best New True Crime Podcast Right Now - March 2025
In Channel
دوسش داشتم مرسی
باید تجربه ش کنم حتما بعد از شنیدن این پادکست کنجکاو شدم
💜
همین خانوادگی بودن قطار خیلی دلچسبه
خیلی خوب و عالی بود من خیلی دوس داشتمش
سلام، ممنون از پادکست زیباتون درباره پل ورسک، پدربزرگ پدر من اون زمان سرباز رضاه شاه بودن و خودشون شاهد این جریان بودند ،ایشون در سن ۹۳ سالگی فوت کردند که من ۱۰ سالم بود، خودشون این خاطره را لرام تعریف کردن و هیچ شبهه وجود نداره درباره اینکه رضا شاه این کارو کرده، اما خانواده ی مهندس پل نبودن، فقط مهندسین و مدیران پرژه بودن که زیر پل وایمیستن به دستور رضا شاه تا اولین قطار رد بشه
اولین باری که قطار محلی ساری به گرگان رو سوار شدم به خوبی به خاطر دارم؛از یک طرف از قیمت بسیار پایین بلیط شوکه شدم و از یک طرف دیگر با دیدن طبیعت بکر و زیبای این مسیر به خصوص از بهشهر تا بندرگز بسیار لذت بردم و بارها به شوق دیدن این مناظر و دیدن دوستان سوار این قطار میشدم و نمیدونستم کی میشد که خودم رو نزدیک مقصد میدیدم🥹 یادش بخیر✨️
اپیزود جالبی بود؛دوسش داشتم🤝🏻 برای من قطار یادآور خاطرات دانشگاه و سفرهای کوچیک از ساری تا نکا و بهشهر و بندرترکمن و گرگانه و همینطور دوستان عزیزی که در این شهرها دارم🩷✨️
چه جالب که ایران قطار کوپه ای داره و کشور های دیگه عموما اینطور نیست من اولین تجربه ام بسیار عالی بود واقعا شبییه به یک سفر گذشت با این وجود که اون قطار مسیر برای شروع یه سفر بود اما زمانی که پیاده شدم حس کردم یه سفر جذاب تجربه کردم
درود بر شما بچه های رادیو دور دنیا دمتون گرم دلتون شاد ❤
سلام عزیزان کارتون عالیه انشااله در پناه خدای یکتا منصور باشید 🙏👌🌹❤
جالب بود ممنون با اون بخش سگ های مسکو حال کردم😆😆😆😆عالی بود
هم اطلاعات خوبی رو میتونید کسب کنید هم میتونه تفریح خوبی باشه نجات بچه شانس نبود! گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد شروع خوبی بود و جذابیت قطار خیلی کمک کننده است برای پادکست تون واقعا لذت عجیبی داره سوار قطار بودن
جالب بود،خسته نباشید
🥺🥺🥺🥺عالی
خیلی جالب بود😍
عالی بود
Great 👍
Great 👍
سفر با قطار را از هر نوع سفر دیگهای بیشتر دوست دارم. خیلی از این اپیزود لذت بردم.