اپیزود 3 - رشت، شهر باران
Update: 2020-11-03
538
Description
در سومین اپیزود رادیو دور دنیا به یکی از زیباترین شهرهای گیلان یعنی رشت سر زدیم. چرا رشت؟ اواسط مرداد جشن سال نوی گیلکها بود و بهانهای شد تا با هم به رشت سفر کنیم.
در این سفر از مراسم نوروزبل میگوییم و از ثبت رشت به عنوان شهر خلاق خوراک صحبت میکنیم. موسیقیهای گیلکی میشنویم و در بافت تاریخی و زیبای رشت غرق میشویم. در آخر چند فیلم معرفی میکنیم که رشت را به خانههایتان میآورد.
http://alib.ba/ThSuid
Top Podcasts
The Best New Mark Levin Podcast Right Now - March 2025The Best New VINCE Podcast Right Now - March 2025The Best New Joe Rogan Experience Podcast Right Now - March 2025The Best New Sports Podcast Right Now - March 2025The Best New Business Podcast Right Now - March 2025The Best New News Podcast Right Now - March 2025The Best New Comedy Podcast Right Now - March 2025The Best New True Crime Podcast Right Now - March 2025
In Channel
با گوش دادن به این پادکست عمیقاً دلم میخواد به رشت سفر کنم
تو راه رشتیم. کاملا حال و هوای رشت گرفتیم و آمادهایم برای گشتن
مردم گیلان مخصوصا رشتیا بسیار با فرهنگ و فرهیخته هستن...
خیلی دوس دارم به رشت بیام
عالی بود دستمریزاد،رفتید رشت غذاهای سنتی رستوران چلوشیش هم امتحان کنید
عالی بود ممنونم ازتون که با ساخت این پادکست فوق العاده سعی کردین افراد بیشتری رو با شهر زیبامون آشنا کنید💗
صدای داخل بازار عالیهههه😍 روحم رفت اونجا😍❤️
شهر من رشت من 😍😍😍 بلامیسر 😍❤️
مطالب جالبی در مورد رشت گفتین که حس خوبی منتقل میکرد
نعل اسب هم جز خرافات
کاش بشه احیا کنن اینجور حمام هارو مثلا هم حمام عمومی نمادین بشه هم ی بخشیش اتاق ماساژ کنن و چیزهای مرتبط اون کتابخونه هم همین طور...
ای کاش در رابه با بقیه ی شهر ها هم بگید:))
عالی بود 🌹 کمنون
من رشت زندگی میکنم نزدیکه شهرداری هستم
من خودم رشت زندگی میکنم رشتی هم هستم
کاش اسم آهنگهای قشنگی که گذاشتید رو مینوشتید
عالی مثل همیشه
وای خیلی عااالی بود😍😍 من تاحالا رشت نرفتم اما با شنیدین این اپیزود حتما میرم و تمام جاهایی که معرفی کردین رو هم میرم که از نزدیک ببینم🤩
دلتنگ شدم حسابی برای شهر دومم 🤍
عالی