Radio Tragedy Episode 04: Assassination at Midnight - On Keikhosrow Shahrokh's life
Update: 2020-12-09
927
Description
آنچه پیشروی شماست، قسمت چهارم از مجموعه پادکستهای رادیو تراژدی است. در این رادیو هر ماه یک پادکست با موضوعی تراژیک منتشر میشود.
شماره چهارم: درباره زندگی ارباب کیخسرو شاهرخ، ترور در نیمهشب | نویسنده و راوي: كريم نيكونظر | اصلاح صدا: جلیل نوایی | ميكس: رضا دولتزاده | ناشر: موسسهی هوگوییک
Top Podcasts
The Best New Mark Levin Podcast Right Now - March 2025The Best New VINCE Podcast Right Now - March 2025The Best New Joe Rogan Experience Podcast Right Now - March 2025The Best New Sports Podcast Right Now - March 2025The Best New Business Podcast Right Now - March 2025The Best New News Podcast Right Now - March 2025The Best New Comedy Podcast Right Now - March 2025The Best New True Crime Podcast Right Now - March 2025
In Channel
تاریخ واقعا دردناکه و ناراحت کننده است کل پادکست های رخ را چندین ماه پیش گوش دادم و تا ماه ها افسرده بودم حالا هم نوبت شماست و روایتهای جناب عالی.، بزرگوار پایدار باشید.
چه انسانهایی از بین رفتند که ایران، ایران بماند. ما وارث این فداکاریها هستیم. ما چه کردیم برای حفظ فرهنگ و سرزمینمون؟
سلام. در باره زن سرخپوش میدان فردوسی در قبل از انقلاب برنامهایی ندارید؟
چقدر ناراحت کننده...... انگار نفرین شده این خاک.....
استاد عزیزم جانانه تمنا میکنم از شما تصنیف هایی که میگذارید اسمش و نام خواننده رو هم بزارید تا بتونیم دانلود کنیم بیکران سپاسگزارم از شما 💚
چه شاهنشاهی چه جا ، هر دو میکشن
چقدر زیبا و شیوا
وایییی صدای آقای شهرام ناظری عالیییی بود انتخاب آهنگتون عالیههه 🌹🌹
👏👏
👏👏👏👏
عاااالی بود🌷🌷🌷
بسیار تأثیرگذار وتامل برانگیز روحشون قرین رحمت ودرارامش باشه ایشون به معنای واقعی به ارزشهای مهم دین زرتشتی ( گفتار نیک رفتارنیک پندار نیک ) عمل کردند ای کاش مسلمان نما ها حداقل به به ادعاهای خودشون از دین اسلام عمل میکرند
درود به شرف این بزرگمرد تاریخ 🤍
من امروز شنیدم این پادکست و کلی لذت بردم واقعا کارتون حرفه ای بود و عالی ساختید همینجوری ادامه بدید
ممنون از شما بخاطر این تلاش و وقتی که برای طرح این موضوع گذاشتید. 👍🙏
⚘⚘⚘
اپیزود عالی بود. شخصیت کمتر ناشناخته، روایت زیبا و کامل، موزیک های وسط فوق العاده
بسیار عالی بود دست مریزاد ،من ایشون رو نمیشناختم و ملی لذت بردم.
چرا نامی از هوشنگ سیحون برای طراحی و ساخت آرامگاه فردوسی گفته نشد؟؟
متوجه نشدم چطوری ارباب کیخسرو به مجلس رسید و وضع مالیش خوب شد