Discoverپادکست فارسی انسانک | Ensanakاپیزود دهم: آفات عشق ورزی
اپیزود دهم: آفات عشق ورزی

Update: 2020-05-111,016
Share

Description

من تجربه شیرین و شورانگیزی از عاشقی داشته‌ام. از بی خوابی‌های شب‌ها مدرسه و جنگ نابرابر با خیالی ناتمام تا نامه‌های یواشکی، دیدارهای پنهانی، روزهای شیرین وصل و سنگلاخ‌های پیموده شده در حفظ یک رابطه عاطفی. بنابراین وقتی صحبت به عشق‌ورزی رومانتیک می‌رسد؛ تجربه زیسته‌ای از از آن را در اندوخته خاطراتم دارم.
بارها از شیدایی عاشقانه نوشته‌ام اما این نخستین باری است که سعی کردم با تفکر نقاد به عشق ورزیدن و زندگی رمانتیک نگاه کنم.
توضیحات بیشتر در مورد محتوای پادکست، معرفی کتابهای استناد شده و موسیقی‌ها را می توانید در وب سایت انسانک به نشانی ذیل ببینید:
Ensanak.com
Comments (63)

ریحانه مهدیه

چقدر زیبا،گویش عاالی و دلنواز،سپاس فراوان

Mar 31st
Reply

Reza Javidi

اما؛ عشق و زندگی چیزی نیست که لب طاقچه عادت از یاد من و تو برود...

Mar 22nd
Reply

Sara Shirzadi

Feb 4th
Reply

Atena Mafi

❤️❤️❤️

Dec 22nd
Reply

Atena Mafi

❤️❤️❤️

Dec 22nd
Reply

solmazj73

سلام.وقت خوش.ممنونم ازتون آقای ایپکچی.من با حرفها و صداتون خیلی اروم میشم و وقتی که اپیزود داره تموم میشه خیلی ناراحت میشم.شروع کردم از اولین اپیزود گوش میدم و امیدوارم بازم اپیزود های جدید برامون تولید کنید.بازم ممنونم🌷

Nov 2nd
Reply

ashraf chitsaz

چقدر زندگی میکنم با پنجره های معنایی که یاد میگیرم از شما جناب حسام عزیز👌 برقرار باشید🌸

Oct 15th
Reply

Bahar

چقدر صدای فروغ دلنشینه🥹

Oct 1st
Reply

Narges Sa

👍❤️💫

Sep 25th
Reply

نرگس تیموری

عالی بود ممنون از شما👍🩵🍃

Sep 11th
Reply

Seyyyedeh zahraaa

من این اپیزودهارو خیلی دوست دارم اما آهنگاشو ن، تو یه آرامشی داری گوش میکنی یهو یه صدای گوش خراش(با احترام به خواننده هایی ک خوندن) بلند میشه و روحمو چنگ میزنه

Aug 5th
Reply

omid... sotudeh

آفات عشق ورزی...!!؟ وااای بر ما ،که در روزگاری زندگی میکنیم که عشق ورزی،محبت.دلسوزی ، آفت بهمراه دارد ..😔🤦 بخدااا که باید گریست بحال این موجود دو پا،،تمام موجودات هستی با محبت و عشق. ،طراوت پیدا میکنند و اگر نواقصی در خلقت یا رفتارشان است با عشق و محبت ،بهبود یافته و ب کمال میرسند ،بجز این موجود دو پا که اصلا نمیدانم دلیل خلقتش چیست؟! وقتی اینقدر زیان آور است و به هم نوع خودش تا دیگر موجودات تا محیط زندگیش ،همه را نابود میکند ،مغرور،بی رحم،خودخواه،مخرب...لعنت ب آدم که راه انسانیت طی نمیکند👎

Aug 3rd
Reply

marjan ghasemi

۱۰ مرداد سال ۱۴۰۳ هر شب یه اپیزوددد به به مرسی از شما 😍🙏🏾

Jul 30th
Reply (1)

sogand .l

عجب اپیزود دقیق و درستی واقعا. نگاه رمانتیک در این دنیای الان ارزشی نداره...

Jul 18th
Reply (1)

Parisa tolou

زاویه نگاه رمانتیسیسم به زوجیت قطعا برای دوران قبل از رسیدن به رشد و آگاهی‌ فردیست و برای دوران قبل از ۲۵سالگیه

Jun 4th
Reply

Soheil Kalateh

احساس می‌کنم خیلی خوش شانسم که آدمی مثل ایپک‌چی را می‌شنوم، هم اینجا هم پادکست می، دمت گرم حسام ایپک‌چی بابت عمق ذهنت و بیان زیبات و سوالات!

May 3rd
Reply

it's me...Judy

یعنی وقتی رسید به صحبت های فروغ نیشم از ذوق باز شد 😁😁😁😁😁

Mar 31st
Reply

Sina R.m

بهار۱۴۰۳....۹فروردین هستیم فرامرز اصلانی ۳روز پیش دارفانی رو وداع گفت💔

Mar 27th
Reply

ID28585628

فروغ چقدر قشنگ شبیه لهجه افغانستانی ها حرف میزد ❤️

Mar 20th
Reply

ID28585628

فروغ چقدر قشنگ شبیه لهجه افغانستانی ها حرف میزد ❤️

Mar 20th
Reply
loading
00:00
00:00
1.0x

0.5x

0.8x

1.0x

1.25x

1.5x

2.0x

3.0x

Sleep Timer

Off

End of Episode

5 Minutes

10 Minutes

15 Minutes

30 Minutes

45 Minutes

60 Minutes

120 Minutes

We and our partners use cookies to personalize your experience, to show you ads based on your interests, and for measurement and analytics purposes. By using our website and our services, you agree to our use of cookies as described in our Cookie Policy.