اپیزود دهم: آفات عشق ورزی
Update: 2020-05-11
1,016
Description
من تجربه شیرین و شورانگیزی از عاشقی داشتهام. از بی خوابیهای شبها مدرسه و جنگ نابرابر با خیالی ناتمام تا نامههای یواشکی، دیدارهای پنهانی، روزهای شیرین وصل و سنگلاخهای پیموده شده در حفظ یک رابطه عاطفی. بنابراین وقتی صحبت به عشقورزی رومانتیک میرسد؛ تجربه زیستهای از از آن را در اندوخته خاطراتم دارم.
بارها از شیدایی عاشقانه نوشتهام اما این نخستین باری است که سعی کردم با تفکر نقاد به عشق ورزیدن و زندگی رمانتیک نگاه کنم.
توضیحات بیشتر در مورد محتوای پادکست، معرفی کتابهای استناد شده و موسیقیها را می توانید در وب سایت انسانک به نشانی ذیل ببینید:
Ensanak.com
بارها از شیدایی عاشقانه نوشتهام اما این نخستین باری است که سعی کردم با تفکر نقاد به عشق ورزیدن و زندگی رمانتیک نگاه کنم.
توضیحات بیشتر در مورد محتوای پادکست، معرفی کتابهای استناد شده و موسیقیها را می توانید در وب سایت انسانک به نشانی ذیل ببینید:
Ensanak.com
Top Podcasts
The Best New Mark Levin Podcast Right Now - March 2025The Best New VINCE Podcast Right Now - March 2025The Best New Joe Rogan Experience Podcast Right Now - March 2025The Best New Sports Podcast Right Now - March 2025The Best New Business Podcast Right Now - March 2025The Best New News Podcast Right Now - March 2025The Best New Comedy Podcast Right Now - March 2025The Best New True Crime Podcast Right Now - March 2025
In Channel
چقدر زیبا،گویش عاالی و دلنواز،سپاس فراوان
اما؛ عشق و زندگی چیزی نیست که لب طاقچه عادت از یاد من و تو برود...
✨
❤️❤️❤️
❤️❤️❤️
سلام.وقت خوش.ممنونم ازتون آقای ایپکچی.من با حرفها و صداتون خیلی اروم میشم و وقتی که اپیزود داره تموم میشه خیلی ناراحت میشم.شروع کردم از اولین اپیزود گوش میدم و امیدوارم بازم اپیزود های جدید برامون تولید کنید.بازم ممنونم🌷
چقدر زندگی میکنم با پنجره های معنایی که یاد میگیرم از شما جناب حسام عزیز👌 برقرار باشید🌸
چقدر صدای فروغ دلنشینه🥹
👍❤️💫
عالی بود ممنون از شما👍🩵🍃
من این اپیزودهارو خیلی دوست دارم اما آهنگاشو ن، تو یه آرامشی داری گوش میکنی یهو یه صدای گوش خراش(با احترام به خواننده هایی ک خوندن) بلند میشه و روحمو چنگ میزنه
آفات عشق ورزی...!!؟ وااای بر ما ،که در روزگاری زندگی میکنیم که عشق ورزی،محبت.دلسوزی ، آفت بهمراه دارد ..😔🤦 بخدااا که باید گریست بحال این موجود دو پا،،تمام موجودات هستی با محبت و عشق. ،طراوت پیدا میکنند و اگر نواقصی در خلقت یا رفتارشان است با عشق و محبت ،بهبود یافته و ب کمال میرسند ،بجز این موجود دو پا که اصلا نمیدانم دلیل خلقتش چیست؟! وقتی اینقدر زیان آور است و به هم نوع خودش تا دیگر موجودات تا محیط زندگیش ،همه را نابود میکند ،مغرور،بی رحم،خودخواه،مخرب...لعنت ب آدم که راه انسانیت طی نمیکند👎
۱۰ مرداد سال ۱۴۰۳ هر شب یه اپیزوددد به به مرسی از شما 😍🙏🏾
عجب اپیزود دقیق و درستی واقعا. نگاه رمانتیک در این دنیای الان ارزشی نداره...
زاویه نگاه رمانتیسیسم به زوجیت قطعا برای دوران قبل از رسیدن به رشد و آگاهی فردیست و برای دوران قبل از ۲۵سالگیه
احساس میکنم خیلی خوش شانسم که آدمی مثل ایپکچی را میشنوم، هم اینجا هم پادکست می، دمت گرم حسام ایپکچی بابت عمق ذهنت و بیان زیبات و سوالات!
یعنی وقتی رسید به صحبت های فروغ نیشم از ذوق باز شد 😁😁😁😁😁
بهار۱۴۰۳....۹فروردین هستیم فرامرز اصلانی ۳روز پیش دارفانی رو وداع گفت💔
فروغ چقدر قشنگ شبیه لهجه افغانستانی ها حرف میزد ❤️
فروغ چقدر قشنگ شبیه لهجه افغانستانی ها حرف میزد ❤️