کتابباز: فصل پنجم: قسمت۲۱: در ستایش بخشندگی
Update: 2021-09-01
1,589
Description
کتاب های معرفی شده در این قسمت:
۱- بده و بستان اثر آدام گرانت - ترجمه مریم حیدری - نشر نوین توسعه
Top Podcasts
The Best New Mark Levin Podcast Right Now - March 2025The Best New VINCE Podcast Right Now - March 2025The Best New Joe Rogan Experience Podcast Right Now - March 2025The Best New Sports Podcast Right Now - March 2025The Best New Business Podcast Right Now - March 2025The Best New News Podcast Right Now - March 2025The Best New Comedy Podcast Right Now - March 2025The Best New True Crime Podcast Right Now - March 2025
In Channel
ممنون از دکتر شکوری و آقای صحت عزیز برای بخشندگی بی کران شون🤍 خیلی ممنون که با بخشندگی زیادتون با علم و دانش کافی برامون صحبت کردید🙏
سلام بخشنده ترین انسانها،نویسندگان،محققان و دانشمندانی هستند که بدون هیچ توقعی آموخته های خود را در اختیار بقیه می گذارند
خدا رو شکر برای بودنتان
چقدر دوست داشتنی هستین ،حیف از این برنامه که نشد ادامه پیدا کنه،خوبه که اینجا هست...🍀🍀🍀
عاااالی بود
چند بار و چندبار و چند بار دیگه باید گوش کنم این اپیزود رو...و فکر کنم آیا من گیرنده بودم؟یا بخشنده ای که گیرنده شدم؟ آیا میشه باز بخشنده بود....من قبلا خیلی کم خودمو دوست داشتم..🥺به خودم سخت میگرفتم و به دیگران آسون.دیگران رو سعی کردم درک کنم وقضاوت نکنم ولی با خودم بی رحم بودم.من آسیب دیدم از والدین کنترل گر وسخت گیر.تو این مباحث متوجه شدم که دارم این چرخه اشتباه رو با خودم تکرار میکنم.🤦🏻 راه زیادی دارم و نمیدونم چقدر میتونم تغییر کنم.
باهوشترینِ ما،تواناترینِ ما در ایجاد ارتباط همکاری است. عالی
هربار که میشنوم برام تازگی داره. موضوعی برای همهی عمر 👌👌👌
وای آقای شکوری عالی بودید لذت بردم مخصوصا از مطالب آخرای پادکست.
چسبید ! دمتون گرم نوش جون و تنم شد🙏🏻
تو روخدا به دستاوَرد انقدر نگید دستاوُرد. قاطی میکنه آدم😄 مرسی از جلسه ی خوبتون🌺
زنگ صداتون رو دوست دارم مثل لالاییه ☺️😅
مادر عزیزم ❤️❤️❤️ از این فرشته بخشنده تر و بی توقع تر ندیدم واقعا ازش یاد میگیرم
عالی بود عالی بار دوم بود گوش می کردم اینبار بیشتر درکش کردم
چقدر با خنده هاتون خندیدم😁،شما بهترینین،ممنونم برا بودنتون
عجب زوج فوقالعادهای هستین👌
حالا برای اینکه بخشنده شکست خورده نباشبم باید چکار کنیم
من مدتی نمیتونم اپیزودهای این پادکست دانلود کنم،ارور میده،کسی چنین مشکلی داره؟
خدا حفظتون کنه برای ما فارسی زبانها🥺💝اقای صحت و اقای شکوری
دوستی که به تازگی از دست دادم و خونواده و دوست هایی که برام موندن.موندنشون بخشندگیه چون تاریکی هایی از وجودم رو که نمیتونم قبول کنم رو پذیرفتند و خب متاسفانه این مسئله رو دیر تونستم باور کنم ولی با این وجود بازهم خوشحالم ...همونطور که گفتین بخشندگیشون سرایت کرده و من هم از شما و هم از آدم هایی که کنارم هستن ممنونم چون همین بودن و بخشیدنشون باعث شده منم بخوام از انزوا بیرون بیام و به آدم ها توجه کنم و خوبی هاشون رو جبران کنم