پنجاه: بخشیدن

Update: 2024-09-041,270
Share

Description

وقتی کسی از ما طلب «بخشیدن» می‌کند یا ما تقاضای «بخشش» از دیگران داریم؛ دقیقاً چه چیزی را انتظار داریم؟ کلمه بخشش نمایشگر چه تصوراتی است و آیا می‌توانیم معانی گوناگونی برای آن پیدا کنیم؟

در اپیزود پنجاهم از پادکست انسانک به چهار معنای متفاوت از بخشش اشاره کرده‌ام که روایتِ چهارم، ابداعی و پیشنهادی است؛ امیدوارم که برای شما هم راهگشا باشد چنان که من در تجربه زیسته‌ام توانستم از آن بهره ببرم. در این اپیزود از هنر گروه بمرانی بهره گرفته‌ام و همچنین از دکلمه جناب شمس لنگرودی.

موسیقی اپیزود در تلگرام انسانک به نشانی

t.me/ensanak

و فیلم‌های کوتاهی از اپیزودهای انسانک در چنل یوتیوب به نشانی

https://www.youtube.com/@ensanak

قابل ملاحظه است و همچنین برای طرح نظرات و یا پرسش‌ها می‌توانید در پست اختصاصی مربوط به این اپیزود در سایت انسانک با ما در تعامل باشید:

https://ensanak.com/episode-50

Comments (181)

Ramin

بسیار ممنونیم از شما. عالی بود.پاینده باشید

Mar 27th
Reply

saeideh roostaie

علی دو بخشه! واقعا از محتوا لذت بردم من مدت هاست این پادکست رو دارم و گوش نداده بودم ....خیر من در سال جدید این شد شاید!آقا بسیار ممنونم 🍀🙏بیش باد چون شمایی برای انسانک

Mar 27th
Reply

Hamed

درود و تشکر بابت این اپیزود مفید و آموزنده یه پیشنهاد دارم اینکه شاید با ساده‌تر صحبت کردن، بشه مخاطبای بیشتری رو به فیض رسوند ساده چه در استفاده از کلمات و چه در ساختن جملات یه نقد کم‌اهمیت‌تر هم دارم. اینکه جملاتی مثل اینکه درسای مدرسه که نباید بیهوده باشه و کوله بار پر از سنگ حمل کنم و اینا، فکتهای درستی نیستن و به نظر محدود من، نیازی هم به مطرح کردنشون نبود، چون متن آسیبی نمیدید اگه این نتیجه‌گیریها انجام نمیشد. ولو با هدف فضاسازی و به عنوان تعابیر ادبی و ...

Mar 8th
Reply

Roya Ahmadi

عالی بود . سپاس🙏

Mar 5th
Reply

Thisisszar

فوق‌العاده✨

Mar 1st
Reply (1)

EMMA

چقد این اپیزود قشنگ بود و جمله به جملش معنای عمیقی داشت و حالمو خوب کرد . چقد خوشحالم که شما رو پیدا کردم

Feb 26th
Reply

Elham.h.28

حس میکنم بارها و بارها باید گوشش بدم تا جزئی از وجودم بشه🤍

Feb 22nd
Reply

Sahar Tahazade

عالی👌👌

Feb 18th
Reply

Mehrdad Ghareghol

خیلی عالی و آموزنده بود. دید جدیدی نسبت به بخشیدن بهم داد❤️

Feb 18th
Reply

M M

فاصفح الصفح الجمیل

Feb 11th
Reply

Javad Rezaee

ممنون از شما جناب ایپکچی، از کلام گوارای شما جرعه جرعه نوشیدم و حض کردم

Feb 10th
Reply

sanam Hashemi

حسام جان ممنون ازینکه اجازه دادی ما ازیک زاویه ی دیگه به موضوع بخشش نگاه کنیم،همیشه خلاقیتت رو در درک وتشریح کلمات تحسین میکنم

Feb 5th
Reply

sanam Hashemi

حسام عزیز نگاه مرا نسبت به موضوع بخشیدن عوض کردی وزاویه ای جدید برای نگریستن به بخشش برایم بازکردن ممنونم از ینکه اجازه دادی ماهم ازین زاویه بنگریم

Feb 5th
Reply

shiva mansourpour

کتابی بود این اپیزود 📙

Jan 21st
Reply

Chubby Angel

خیلی خوبه ولی کاش ترانه پخش نکنید وسط فکرمون تمرکز رو بهم می‌ریزه

Jan 17th
Reply

M.D

ممنونم از اگاهی بخشی https://castbox.fm/vc/4346266

Jan 10th
Reply

Sahar

۳۰ دقیقه پادکست گوش دادم چند سال جلو افتادم ممنون از شما

Jan 8th
Reply

abbas pourhasan

همین الان سر کارم و دارم این اپیزود رو گوش میدم خیلی ازتون ممنونم که[مثل من] به کلمات توجه دارید و به کلمات میپردازید. یک حال عجیبی مثل شعف و شور من رو گرفت. چند دقیقه رفتم بیرون و چند قدمی تو سرما راه رفتم. ازتون ممنونم بیش باد

Jan 6th
Reply

Shaghayegh SF

سلام. یک سوال: آیا موضوع اپیزودها پیوسته و بهم مرتبطه و باید حتما از اول و به ترتیب گوش کرد؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

Jan 4th
Reply

Parisa Ahmadzade

این اپیزود برای من از دقیقه ۱۶:۴۵ به بعد باز نمیشه. خواستم بپرسم ازتون فقط من این مشکل رو دارم؟

Jan 1st
Reply
loading
00:00
00:00
1.0x

0.5x

0.8x

1.0x

1.25x

1.5x

2.0x

3.0x

Sleep Timer

Off

End of Episode

5 Minutes

10 Minutes

15 Minutes

30 Minutes

45 Minutes

60 Minutes

120 Minutes

We and our partners use cookies to personalize your experience, to show you ads based on your interests, and for measurement and analytics purposes. By using our website and our services, you agree to our use of cookies as described in our Cookie Policy.