رادیو مرز ۲۸ - اسفند ۵۷

رادیو مرز ۲۸ - اسفند ۵۷

Update: 2021-03-061,363
Share

Description

روایت فاصله‌ای که تظاهرات علیه اجباری شدن حجاب در اسفند ۱۳۵۷ بین مردم به وجود آورد.

موسیقی‌های استفاده شده: The Crows Did It - Nathan Moore, Sunday Stroll and From Russia With Love - Huma - Huma

موسیقی شروع و پایان: مهدیار آقاجانی

عکس از هنگامه گلستان

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Comments (234)

Bita

چقدر حرفای اون خانوم چادری عجیب و قابل تامل بود کاش مذهبی های الانم همچین دیدگاهی داشتن (ما با اینکه زن بره زیر پوشش برای اینکه زن تحریک نشه از بیخ و بن مخالف بودیم )

Feb 1st
Reply

Narges

چهل سال گذشت تا مردم به اون درک برسن

Jan 12th
Reply

neginsharifdoost

این صداها بعد از گذشت ۴۳سال به گوش یه ایران رسید... چه بسا صداهایی که هنوز نسل ما نشنیده، اما این زنان شجاعتی و به ارث گذاشتند که ستودنیه ... 🙏🤍

Jul 23rd
Reply

Zahra

💜

Jul 14th
Reply

atieh saemian

جالبه من تا همین چندسال پیش بنا به چیزایی که از تلویزیون دیده بودم فکرمیکردم فقط باحجابا تو انقلاب بودن. یعنی شستشوی مغزی درحد کتاب ۱۹۸۴!!! به عنوان یه باحجاب باید بگم با تصویب این قانون مزخرف همه‌ی ما سوختیم. چه اونایی که اعتقادی به حجاب ندارن و یه عمر باید به اجبار با دو چهره زندگی میکردن و چه امثال ما که باید روزی چندبار به بقیه اثبات کنیم به خدا ما دشمنتون نیستیم مام مثل شماییم...

Jun 14th
Reply

silentvoice

بالاخره کامل گوش دادم گریه کردم افتخار کردم ترسیدم عصبی شدم من زندگی کردم زن بودن عجیب زیبا و دردناکه تاریخ از ما خواهد گفت🫂🤍

May 11th
Reply

silentvoice

یک ساعت و یک دقیقه این دومین باره برگشتم پادکست رو گوش کنم این بار به جای درد افتخار هم احساس کردم زندگی زن ها و تاریخ رو ستودم دیدگاهم به خانم هایی محجبه تغییر کرد و به یقین اگر دیدگاه تمام محجبه ها همین باشه پس دیدگاه منفی رو کمتر و محو می‌کنه

May 10th
Reply

silentvoice

دقیقه ۴۱:۴۹ اینقدر دارم گریه میکنم و اشک میریزم که دیگه توان گوش دادن ندارم رویایی دارم رویایی از جنس آزادی

May 9th
Reply (2)

آزاد

اوایل دهه شصت من دبستانی بودم و با چشمم رنگ کردن دست آستین کوتاه ها و تظاهرات با شعار مرگ بر بی حجاب رو دیده م 😑 لعنت بهش

Apr 22nd
Reply

elly

هیچ قسمت این انقلاب به نفع مردم ایران نشد.هیچ وقت

Apr 17th
Reply

Sepide Ghasemi

راستش حالم از حماقتِ همه ی اینایی که حرف زدن به هم خورد🤮

Feb 11th
Reply (1)

babak hasanzadeh

حرف مینو خیلیه ،جین نماد سرمایه داریه !!!

Dec 28th
Reply (1)

mahtab mirzapour

خانم اول گفتند ما تربیت نشده بودیم تا از زنان طبقه‌ی متوسط در تظاهرات مخالف حجاب حمایت کنیم!!!!!

Nov 19th
Reply

Reza

همین خانم چپ کمونیست اگر اون زمان جناحی فک نمیکرد اینجوری نمیشد. اکثر گروه ها مخصوصا چپ ها فقط خودشون را آدم میدونستن وفقط خط فکری کارگری را میشناختن. ای کاش هرکس بفکر قدرت گرفتن خودش نبود

Oct 27th
Reply

Simin Azarbad

واقعا این شجاعتشون تو تاریخ می‌مونه. اپیزود جالبی بود. ممنون از مرضیه

Oct 17th
Reply

دنیا ملکی

وای چه حقایقی گفته شد. ممنون ازتون

Oct 8th
Reply

reza doost

فکر میکردن این حرامزاده های شیعه آدمای خوبی هستن .. نتیجه ش رو میبینیم

Jun 5th
Reply

E. Kaaff

مرضیه عزیز این پادکست خیلی خوب بود. ولی دقت کردی که ارتباطی به موضوع اصلی پادکستت نداشت؟ روایت گیرایی بود از یک واقعه تاریخی و چه خوب... اما مرز کجا بود؟ کلیشه های مضر کجا؟

May 17th
Reply

Parimah Rezaifard

عالی بود ممنون از آگاهی و اطلاع رسانی 🙏

Feb 23rd
Reply

hossein saramipoor

به طور غیر دقیق عرض میکنم ، قانون حمایت خانواده در دولت شریف امامی برای باج دادن به طیف مذهبی انقلاب و نزدیک کردن دولت با آنها و فاصله گذاری با طیف های دیگه با توصیه ایت الله شریعتمداری حذف میشه

Jan 17th
Reply
loading
00:00
00:00
1.0x

0.5x

0.8x

1.0x

1.25x

1.5x

2.0x

3.0x

Sleep Timer

Off

End of Episode

5 Minutes

10 Minutes

15 Minutes

30 Minutes

45 Minutes

60 Minutes

120 Minutes

رادیو مرز ۲۸ - اسفند ۵۷

رادیو مرز ۲۸ - اسفند ۵۷

We and our partners use cookies to personalize your experience, to show you ads based on your interests, and for measurement and analytics purposes. By using our website and our services, you agree to our use of cookies as described in our Cookie Policy.