رادیو مرز ۲۸ - اسفند ۵۷
Update: 2021-03-06
1,363
Description
روایت فاصلهای که تظاهرات علیه اجباری شدن حجاب در اسفند ۱۳۵۷ بین مردم به وجود آورد.
موسیقیهای استفاده شده: The Crows Did It - Nathan Moore, Sunday Stroll and From Russia With Love - Huma - Huma
موسیقی شروع و پایان: مهدیار آقاجانی
عکس از هنگامه گلستان
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Top Podcasts
The Best New Comedy Podcast Right Now – June 2024The Best News Podcast Right Now – June 2024The Best New Business Podcast Right Now – June 2024The Best New Sports Podcast Right Now – June 2024The Best New True Crime Podcast Right Now – June 2024The Best New Joe Rogan Experience Podcast Right Now – June 20The Best New Dan Bongino Show Podcast Right Now – June 20The Best New Mark Levin Podcast – June 2024
In Channel
چقدر حرفای اون خانوم چادری عجیب و قابل تامل بود کاش مذهبی های الانم همچین دیدگاهی داشتن (ما با اینکه زن بره زیر پوشش برای اینکه زن تحریک نشه از بیخ و بن مخالف بودیم )
چهل سال گذشت تا مردم به اون درک برسن
این صداها بعد از گذشت ۴۳سال به گوش یه ایران رسید... چه بسا صداهایی که هنوز نسل ما نشنیده، اما این زنان شجاعتی و به ارث گذاشتند که ستودنیه ... 🙏🤍
💜
جالبه من تا همین چندسال پیش بنا به چیزایی که از تلویزیون دیده بودم فکرمیکردم فقط باحجابا تو انقلاب بودن. یعنی شستشوی مغزی درحد کتاب ۱۹۸۴!!! به عنوان یه باحجاب باید بگم با تصویب این قانون مزخرف همهی ما سوختیم. چه اونایی که اعتقادی به حجاب ندارن و یه عمر باید به اجبار با دو چهره زندگی میکردن و چه امثال ما که باید روزی چندبار به بقیه اثبات کنیم به خدا ما دشمنتون نیستیم مام مثل شماییم...
بالاخره کامل گوش دادم گریه کردم افتخار کردم ترسیدم عصبی شدم من زندگی کردم زن بودن عجیب زیبا و دردناکه تاریخ از ما خواهد گفت🫂🤍
یک ساعت و یک دقیقه این دومین باره برگشتم پادکست رو گوش کنم این بار به جای درد افتخار هم احساس کردم زندگی زن ها و تاریخ رو ستودم دیدگاهم به خانم هایی محجبه تغییر کرد و به یقین اگر دیدگاه تمام محجبه ها همین باشه پس دیدگاه منفی رو کمتر و محو میکنه
دقیقه ۴۱:۴۹ اینقدر دارم گریه میکنم و اشک میریزم که دیگه توان گوش دادن ندارم رویایی دارم رویایی از جنس آزادی
اوایل دهه شصت من دبستانی بودم و با چشمم رنگ کردن دست آستین کوتاه ها و تظاهرات با شعار مرگ بر بی حجاب رو دیده م 😑 لعنت بهش
هیچ قسمت این انقلاب به نفع مردم ایران نشد.هیچ وقت
راستش حالم از حماقتِ همه ی اینایی که حرف زدن به هم خورد🤮
حرف مینو خیلیه ،جین نماد سرمایه داریه !!!
خانم اول گفتند ما تربیت نشده بودیم تا از زنان طبقهی متوسط در تظاهرات مخالف حجاب حمایت کنیم!!!!!
همین خانم چپ کمونیست اگر اون زمان جناحی فک نمیکرد اینجوری نمیشد. اکثر گروه ها مخصوصا چپ ها فقط خودشون را آدم میدونستن وفقط خط فکری کارگری را میشناختن. ای کاش هرکس بفکر قدرت گرفتن خودش نبود
واقعا این شجاعتشون تو تاریخ میمونه. اپیزود جالبی بود. ممنون از مرضیه
وای چه حقایقی گفته شد. ممنون ازتون
فکر میکردن این حرامزاده های شیعه آدمای خوبی هستن .. نتیجه ش رو میبینیم
مرضیه عزیز این پادکست خیلی خوب بود. ولی دقت کردی که ارتباطی به موضوع اصلی پادکستت نداشت؟ روایت گیرایی بود از یک واقعه تاریخی و چه خوب... اما مرز کجا بود؟ کلیشه های مضر کجا؟
عالی بود ممنون از آگاهی و اطلاع رسانی 🙏
به طور غیر دقیق عرض میکنم ، قانون حمایت خانواده در دولت شریف امامی برای باج دادن به طیف مذهبی انقلاب و نزدیک کردن دولت با آنها و فاصله گذاری با طیف های دیگه با توصیه ایت الله شریعتمداری حذف میشه