رادیو مرز ۳۱ - مجردها

رادیو مرز ۳۱ - مجردها

Update: 2021-06-141,891
Share

Description

روایت فاصله‌ای که ازدواج نکردن و مجرد ماندن بین آدم‌ها به‌ وجود می‌آورد.

اسپانسر: دیجی‌پی | اپلیکیشن دیجی‌پی

موسیقی متن: Hookah Bar - Silent Partner, Doctor True - Jingle Punks

موسیقی تیتراژ: مهدیار آقاجانی عکس از حمید حبیب‌الله 

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Comments (388)

Sania Eslampanah

سلام مرضیه عزیز با تشکر از تمام زحمات،یه سری از قسمت ها پخش نمیشه و دانلود هم نمیشه.من هر چند وقت یک بار تست میکنم.با گوشی آیفون.ممکنه مشکل رو بررسی کنید؟

Feb 3rd
Reply

Soheila _H

مرضیه جان خواستم تشکرکنم‌ به‌خاطر ساخت این پادکست ....میدونم که چه پروسه‌ی سختی رو برای انتخاب و گزینش تا تولید این اپیزودها طی می‌کنید. پیشنهاد میکنم یه قسمت رو هم به والدینی اختصاص بدین که فرزند مجرد دارن و اینکه این مسئله یعنی تجرد فرزند چه مرزی رو بین بچه هاشون یا دیگران ایجاد کرده ...

Jan 6th
Reply

Arya

دقیقه 60 زنه ترسیده داره از تنهایی میمیره به جهنم میره بازم از لات بازی دست نمیکشه چه لذتی بردم عذاب زن هارو دیدم من یه حقوقی هستم اینده جهنمی برای زن ها درست خواهم کرد امیدوارم در جهان بتونم. زن های مغرور

Nov 23rd
Reply

Arya

30 دقیقه گوش دادم و لذت بردم ا ن خانم اولی که داره عذاب میکشه عذاب بکش بی همه چیز عذاب ا ن مرد هایی که شکستی و روشون عیب گذاشتی امیدوارم نسل زن های مغرور از خودشیفته منقرض شه و با زجر بمیرن بقیه گفتگو هم گوش میکنم و ممنون از اونایی که این هارو تهیه میکنن ابی بر اتش قلب ما ریخته میشه که میبنم این زن هارو عذاب کش دارن میشن ادامه شو گوش میدم و نظرمو میگم

Nov 23rd
Reply

Mahtab Salimi

از تمام کسایی ک اومدن صادقانه صحبت کردن ممنونم🌷🌷🌷حرف هاشون کاملا سنجیده،منطقی،عاقلانه، واقعا درست میگن افراد زیاد باهوش کمتر ازدواج میکنن.

Oct 20th
Reply

Hamid Mor

تشکر ویژه از مرضیه عزیز امیدوارم همیشه سلامت و پرانرژی به تهیه اپیزودهای خوبتون ادامه بدین💐💐💐💐🙏🙏🙏🙏

Oct 6th
Reply

Hamid Mor

وقت گذراندن با تنهایی خیلی شرف داره به وقت گذرانی با کسانی که فقط بخاطر شرایط مالی یا اجتماعی،یا شغلیت حاضرن باهات باشن،و بعد از بهره بردنشون از شما بخوان ترکت کنن،من خودم تنهایی و مستقل زندگی میکنم و خیلی هم راضی هستم،از تنهاییم لذت میبرم.

Oct 6th
Reply

dr Matin A

از شنيدن همه صحبت ها لذت بردم ، فهميدم اينده اصلا اونقدرا كه فكر ميكردم ترسناك نيست توكل به خدا🌺

Sep 19th
Reply

Saba1998

دقیقاااااا وای....آخه حقوق گرفتن چه ربطی به مجرد و متاهل بودن داره؟مگه مجردا خرج ندارن؟!چرا واقعا این طرز فکر و دیدگاه وجود داره!تازه این مورد رو من از خانمی دیدم که خیلی هم شخص به روزی در جامعه محسوب میشد مثلا! و میگفت فلانی، تو که هنوز سره خونه و زندگیت نرفتی چرا حقوق بیشتر می‌خوای!!!!

Aug 24th
Reply

neginsharifdoost

صحبت های دلنشین زهرا درباره این موضوع، برای منی که از دور دارم میشنوم، بیشتر جنبه طنز داره و آدم خندش میگیره از بی فکری و جاهل بودن بعضیا... ولی شنیدن این دلسوزی و ترحم های نابه جایی که بیشتر جنبه دخالت در زندگی شخصی و داره، تا دلسوزی، بسیار آزار دهنده هست.

Jul 11th
Reply

Shadi S

چقدر هر اپیزود توش حرف داره

Jul 1st
Reply

atiyeh ☃️

چقدر تلخ و غم انگیز بود

Jun 25th
Reply

پدرام تابعین

کاش در عمل برسیم به نقطه ای که توی زندگی هم دخالت نکنیم و برچسب بهم نزنیم و به تصمیمات هم احترام بذاریم. حرف های وحیده خانوم دردناک بود.

Jun 21st
Reply

Shima Faghani

کلاً تو جامعه ی مریض ایران ، ازدواج یک دستاورد محسوب میشه. بدون اون حتی نزدیکات هم آدم حسابت نمیکنن

Jun 18th
Reply

Naser Hem

منکه مجردم و دارم لذت میبرم مجرد و فقط و فقط خودمم درامدم هم خوبه. هرکسیم میگه چرا مجردی ،قشنگ با حرف کاری بهش میکنم اشک پر چشاش بشه که زن گرفته و الان بچه داره و مجبوره از ۸ صب کار کنه تا اخر شب 😄😅 والا بوخودا از زندگی با کوچکترین چیزها باید لذت برد. هر جور رندگی کنی یه سبک زندگیه و درست و غلطش رو هیچکسی نمیتونه تعیین کنه چون زندگی خوب مطلق نداریم ...

Jun 10th
Reply

Hossein.1368

مجردم و دوس داشتم دختر مجردی رو که به تجرد عادت کرده بود و همین عادتش به تجرد و زندگی تنهایی افسردش کرده بود هر چی زور زدم نشد ک نشد ک نشد ....

Jun 8th
Reply

Hamid

کیفیت صدا خیلی بده .......موضوع خیلی خوبی بود❤️

May 10th
Reply

Hamid

❤️

May 10th
Reply

Sama

زهرا عالی بود

May 4th
Reply

elly

دنیا گلستون میشد اگر آدمها یاد میگرفتن تو کار بقیه دخالت نکنن.عمده مشکلات و غم های ما بخاطر حرف ها و رفتار های سایرین هستش. کاش حداقل میتونستیم نسبت بهشون بی تفاوت باشیم ولی خیلی سخته.

Apr 19th
Reply
loading
00:00
00:00
1.0x

0.5x

0.8x

1.0x

1.25x

1.5x

2.0x

3.0x

Sleep Timer

Off

End of Episode

5 Minutes

10 Minutes

15 Minutes

30 Minutes

45 Minutes

60 Minutes

120 Minutes

رادیو مرز ۳۱ - مجردها

رادیو مرز ۳۱ - مجردها

We and our partners use cookies to personalize your experience, to show you ads based on your interests, and for measurement and analytics purposes. By using our website and our services, you agree to our use of cookies as described in our Cookie Policy.