رادیو مرز ۳۱ - مجردها
Update: 2021-06-14
1,891
Description
روایت فاصلهای که ازدواج نکردن و مجرد ماندن بین آدمها به وجود میآورد.
اسپانسر: دیجیپی | اپلیکیشن دیجیپی
موسیقی متن: Hookah Bar - Silent Partner, Doctor True - Jingle Punks
موسیقی تیتراژ: مهدیار آقاجانی عکس از حمید حبیبالله
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Top Podcasts
The Best New Comedy Podcast Right Now – June 2024The Best News Podcast Right Now – June 2024The Best New Business Podcast Right Now – June 2024The Best New Sports Podcast Right Now – June 2024The Best New True Crime Podcast Right Now – June 2024The Best New Joe Rogan Experience Podcast Right Now – June 20The Best New Dan Bongino Show Podcast Right Now – June 20The Best New Mark Levin Podcast – June 2024
In Channel
سلام مرضیه عزیز با تشکر از تمام زحمات،یه سری از قسمت ها پخش نمیشه و دانلود هم نمیشه.من هر چند وقت یک بار تست میکنم.با گوشی آیفون.ممکنه مشکل رو بررسی کنید؟
مرضیه جان خواستم تشکرکنم بهخاطر ساخت این پادکست ....میدونم که چه پروسهی سختی رو برای انتخاب و گزینش تا تولید این اپیزودها طی میکنید. پیشنهاد میکنم یه قسمت رو هم به والدینی اختصاص بدین که فرزند مجرد دارن و اینکه این مسئله یعنی تجرد فرزند چه مرزی رو بین بچه هاشون یا دیگران ایجاد کرده ...
دقیقه 60 زنه ترسیده داره از تنهایی میمیره به جهنم میره بازم از لات بازی دست نمیکشه چه لذتی بردم عذاب زن هارو دیدم من یه حقوقی هستم اینده جهنمی برای زن ها درست خواهم کرد امیدوارم در جهان بتونم. زن های مغرور
30 دقیقه گوش دادم و لذت بردم ا ن خانم اولی که داره عذاب میکشه عذاب بکش بی همه چیز عذاب ا ن مرد هایی که شکستی و روشون عیب گذاشتی امیدوارم نسل زن های مغرور از خودشیفته منقرض شه و با زجر بمیرن بقیه گفتگو هم گوش میکنم و ممنون از اونایی که این هارو تهیه میکنن ابی بر اتش قلب ما ریخته میشه که میبنم این زن هارو عذاب کش دارن میشن ادامه شو گوش میدم و نظرمو میگم
از تمام کسایی ک اومدن صادقانه صحبت کردن ممنونم🌷🌷🌷حرف هاشون کاملا سنجیده،منطقی،عاقلانه، واقعا درست میگن افراد زیاد باهوش کمتر ازدواج میکنن.
تشکر ویژه از مرضیه عزیز امیدوارم همیشه سلامت و پرانرژی به تهیه اپیزودهای خوبتون ادامه بدین💐💐💐💐🙏🙏🙏🙏
وقت گذراندن با تنهایی خیلی شرف داره به وقت گذرانی با کسانی که فقط بخاطر شرایط مالی یا اجتماعی،یا شغلیت حاضرن باهات باشن،و بعد از بهره بردنشون از شما بخوان ترکت کنن،من خودم تنهایی و مستقل زندگی میکنم و خیلی هم راضی هستم،از تنهاییم لذت میبرم.
از شنيدن همه صحبت ها لذت بردم ، فهميدم اينده اصلا اونقدرا كه فكر ميكردم ترسناك نيست توكل به خدا🌺
دقیقاااااا وای....آخه حقوق گرفتن چه ربطی به مجرد و متاهل بودن داره؟مگه مجردا خرج ندارن؟!چرا واقعا این طرز فکر و دیدگاه وجود داره!تازه این مورد رو من از خانمی دیدم که خیلی هم شخص به روزی در جامعه محسوب میشد مثلا! و میگفت فلانی، تو که هنوز سره خونه و زندگیت نرفتی چرا حقوق بیشتر میخوای!!!!
صحبت های دلنشین زهرا درباره این موضوع، برای منی که از دور دارم میشنوم، بیشتر جنبه طنز داره و آدم خندش میگیره از بی فکری و جاهل بودن بعضیا... ولی شنیدن این دلسوزی و ترحم های نابه جایی که بیشتر جنبه دخالت در زندگی شخصی و داره، تا دلسوزی، بسیار آزار دهنده هست.
چقدر هر اپیزود توش حرف داره
چقدر تلخ و غم انگیز بود
کاش در عمل برسیم به نقطه ای که توی زندگی هم دخالت نکنیم و برچسب بهم نزنیم و به تصمیمات هم احترام بذاریم. حرف های وحیده خانوم دردناک بود.
کلاً تو جامعه ی مریض ایران ، ازدواج یک دستاورد محسوب میشه. بدون اون حتی نزدیکات هم آدم حسابت نمیکنن
منکه مجردم و دارم لذت میبرم مجرد و فقط و فقط خودمم درامدم هم خوبه. هرکسیم میگه چرا مجردی ،قشنگ با حرف کاری بهش میکنم اشک پر چشاش بشه که زن گرفته و الان بچه داره و مجبوره از ۸ صب کار کنه تا اخر شب 😄😅 والا بوخودا از زندگی با کوچکترین چیزها باید لذت برد. هر جور رندگی کنی یه سبک زندگیه و درست و غلطش رو هیچکسی نمیتونه تعیین کنه چون زندگی خوب مطلق نداریم ...
مجردم و دوس داشتم دختر مجردی رو که به تجرد عادت کرده بود و همین عادتش به تجرد و زندگی تنهایی افسردش کرده بود هر چی زور زدم نشد ک نشد ک نشد ....
کیفیت صدا خیلی بده .......موضوع خیلی خوبی بود❤️
❤️
زهرا عالی بود
دنیا گلستون میشد اگر آدمها یاد میگرفتن تو کار بقیه دخالت نکنن.عمده مشکلات و غم های ما بخاطر حرف ها و رفتار های سایرین هستش. کاش حداقل میتونستیم نسبت بهشون بی تفاوت باشیم ولی خیلی سخته.