Discoverرادیو راه با مجتبی شکوریکتاب‌باز: فصل‌ پنجم: قسمت۱۱: نقشه‌هایی برای گم شدن
کتاب‌باز: فصل‌ پنجم: قسمت۱۱: نقشه‌هایی برای گم شدن

Update: 2021-08-222,023
Share

Description

‌کتاب های معرفی شده در این قسمت:

۱- نقشه‌هایی برای گم شدن اثر ربکا سولنیت - ترجمه نیما م. اشرفی - نشر اطراف

Comments (163)

ᵢₘ ₕₐₙᵢyₑ

و در این نوع ساده ترِ بودن شبیه مرد لاک پشتی بودن ایرادی ندارد."👍🥺

Dec 28th
Reply

ᵢₘ ₕₐₙᵢyₑ

"و ما در زندانی از قطعیت هایی که ساختیم و قصه هایی که باورشون کردیم گیر کردیم."

Dec 28th
Reply

mahmood vafaei

چند سالی میشه که با کست باکس آشنا شدم و گوش دادن به صحبت‌های دکتر شکوری بلندترین سوت های زندگیم بوده و هست.

Dec 27th
Reply

niloofar masoumi

من چند سال افسردگی داشتم و در خودم گم شدم اما بیکار ننشستم و تسلیم نشدم سه سال سوت زدم و در پی معنای زندگی بودم که خدا در طی چند نقشه ی راه جوری زندگی رو برام متحول کرد که الان پیدا ترین آدم دنیام.....

Dec 5th
Reply

Mehrnoush

من گم شدم و تو گمشدگیم تونستم صدای سوت پدرم رو بشنوم و ببخشمش

Sep 10th
Reply

Helia Kooshki

پدر پی‌پی فوت نشده بود.دریانورد بود.

Sep 4th
Reply

Fatemeh.b

هرچیزی ترک دارد و از همان جاست که نور می تابد... واقعا لذت بردم✨

Sep 3rd
Reply

「𝐇𝐨𝐬𝐧𝐢𝐞𝐡ै٠ღ🦋」

ممنون ازتون فوق العاده است 😍✨

Jul 3rd
Reply

Shari.s

این روزها دارم دوباره گوش می‌کنم پادکست ها رو و خوشحال و ناراحت میشم جایی مثل کتاب باز، چقدر خالیه توی یک رسانه یی عمومی .آبی دور دست

Jun 25th
Reply

leyla

اگه گم بشیم و کسی پیدامون نکنه چی :)

May 27th
Reply

عاطفه ,

در مورد پرسه یادم اومد در بعضی اقوام ایران بعد از فوت کسی درمراسم پرسه مینشینند.

May 25th
Reply

Hamed Ebrahimian

چقدر نوستالژی و دلنشین بود جمله ی : بعد از ظهر های تابستون که مادرمون میخوابید میرفتیم کوچه پرسه زنی و ولگردی👌😍واقعا مو به تنم سیخ شد.دمتون گرم بردیم به ۲۰ ۲۵ سال پیش

Apr 19th
Reply

Pegah noori

بى نظير بود…

Mar 31st
Reply

Fateme Galyan moghadam

گم شدن! من با اسم‌های دیگه‌ای ب این مفهوم بارها برخوردم تو زندگیم. گاهی که دلیلی برای احوالاتم ندارم. میتونه غم باشه میتونه ترس باشه و یا حتی شادی. و بیشتر اوقات تنها اسمی ک میتونم روش بذارم حیرته. فقط میتونم بگم تو برهه‌هایی از زندگیم حیرت کردم! وارد وادی حیرت شدم و مدتی در اونجا گشتم. هرچندوقت یکبار وارد این جریان میشم و بعدش انگار آگاهی‌ای که دقیقا هم نمیدونم از چه جنسیه و از چیه، درونم نشسته و دید تازه‌ای بهم داده. انگار قدرت درکم از جهان یه پله رفته بالاتر درمورد آدم‌ها هم گاهی که عجیب رفتار میکنن، بیش از حد پیگیر احوالاتشون نمیشم و میگم نکنه این ادم در وادی حیرتش به سر میبره و نیاز ب تنهایی قدم زدن داره. فقط سعی میکنم از دور مراقبش باشم و بهش اینو برسونم اگه نیاز به یه گوش شنوا داره، من هستم و میشنوم حرف‌هاشو! کمترین کاری ک از دستمون برمیاد برای کمک ب آدما

Mar 16th
Reply

Nahid Yav

من همیشه به صدای سوت دیگران واکنش میدم و تا بتونم کمک میکنم اما خودم هرچی سوت زدم هیشکی محلم نداد..

Mar 11th
Reply

Zohreh

سلام ممنون از برنامه عالیتون جالب بود برام پرسه زدن،ما هم چنین مراسمی را در گذشته در یزد داشتیم که به مناسبت عذاداری بعد از ۴۰ انجام می شده و افراد عذا دار به صورت گروهی به خونه دوستانشون می رفتن و سینه زنی و مداحی و عذا داری می کردند.

Jan 18th
Reply

farideh saadati

همین الان دارم اندوهمو پرسه میزنم🥺

Jan 2nd
Reply (1)

zhra ghane

تا به حال نشده از گوش دادن به شما پشیمون بشم ، آقای شکوری عزیز 🌱

Dec 26th
Reply

ninja M4

عالی و بی نظیر ....فقط گاهی گم میشیم و دیگه پیدا نمیشیم برای مدت طولانی ،بعدش دیگه اون آدم سابق نیستیم

Dec 20th
Reply

Pari A

گفتم که بوی زلفت گمراه عالمم کرد گفتا اگر بدانی هم اوت رهبر آید

Nov 2nd
Reply
loading
In Channel
loading
00:00
00:00
1.0x

0.5x

0.8x

1.0x

1.25x

1.5x

2.0x

3.0x

Sleep Timer

Off

End of Episode

5 Minutes

10 Minutes

15 Minutes

30 Minutes

45 Minutes

60 Minutes

120 Minutes

رادیو راه

We and our partners use cookies to personalize your experience, to show you ads based on your interests, and for measurement and analytics purposes. By using our website and our services, you agree to our use of cookies as described in our Cookie Policy.