هشتاد و چهار- سریال شکلتون قسمت اول؛ تاریکی سفید
Update: 2022-09-11
4,814
Description
تحقیق، متن و روایت: علی بندری | طراحی صوتی و تدوین: امید صدیقفر | طراح پوستر: مجید آبپرور| موسیقی: پیمان عرب زاده | اینستاگرام چنلبی
یوتیوب چنلبی | اپیزود جنوبگان پادکست چنلبی | پادکست ژرفا | منابع سریال شکلتون
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Top Podcasts
The Best New Mark Levin Podcast Right Now - March 2025The Best New VINCE Podcast Right Now - March 2025The Best New Joe Rogan Experience Podcast Right Now - March 2025The Best New Sports Podcast Right Now - March 2025The Best New Business Podcast Right Now - March 2025The Best New News Podcast Right Now - March 2025The Best New Comedy Podcast Right Now - March 2025The Best New True Crime Podcast Right Now - March 2025
In Channel
عالی👏🏻♥️
خیلی عالی بود حیف بود این داستان گفته نشه
فیلم صد دقیقه ای اندرونس رو ببینید با همین اسم
چرا دیگه پادکست نداریم😢😢
بعد از دوسال مجدد اومدم پادکست شکلتون رو گوش بدم، بس که از شنیدنش لذت برده بودم. چقدر جای پادکست های چنل بی خالیه ک دیگه تولید نمیشن.
چرا برای من پخش نمیشه؟!شما میدونید اشکال کجاست؟؟
گوش میدهم تکراری و هنوز میچسبد.
خدا بگم چیکارت کنه علی بندری برای سومین بار دارم سریال شکلتون را گوش میدم همه اپیزودها و بارها شنیدم. سریال سیلک رود و مسترمایند را ۶ یا ۷ بار گوش دادم. لامصب چرا اپیزود جدید نمیزاری.
دمتون گرم بابت انتخاب موضوع جالبی که در نظر گرفتید . پرچم بالاست
چرا پخش نمیشه برای من ؟؟ کسی میدونه
لذت بردم چه خوب که توی روزای پر از اخبار بد که هر لحظه روح و روان آدم رو بهم میریزه شما هستین که پناه ذهن و روح باشین🙏🏻۲۰ آذر ۴۰۳
درود بر شما و تمام عوامل تهیه کننده این پادکست .واقعا سلامت باشید. تشکر ویژه هم از جناب علی رضا مهنا که این پادکست رو بهم معرفی کردند.محشرین محشر.
چهارمین باره که این سریال رو گوش میکنم خسته نباشید بی نظیرین
عالی
🤍
سلام ممنونم بابت این مطالب ارزشمند. این اپیزود در یوتیوپ نبود ممنون میشم لینکشو بزارید
سلام،وقت بخیر,میشه کتابهایی که درباره ی زندگی شکلتون خوندید رو بگین،من هر چی سرچ میکنم چیزی پیدا نمیکمم
خوشا به حالتون خیلی اطلاعات داری وهمچنین لحن کلام وفن بیان بسیار عالی
سریال شکلتون بهترین سریالی بود که از چنل بی شنیدم ممنون علی بندری
چرا پخش نمیشه این؟!!!