رادیو راه: فصل دوم، قسمت چهارم: هراس از احساس
Description
با تشکر از همراهی مهربانانه ی «آقای اردشیر رستمی»
---
کارگردان صوتی: محسن رحمانی
گرافیست: حامد بهتاش
امور آیتی: علی آقایی
---
منابع مکتوب:
1- چرا آن کار را کردم؟ اثر جوزف برگو – ترجمه حامد حکیمی – نشر بینش نو
2- فصلنامه آنگاه(15): غم بزرگ، کار بزرگ، مقاله احسان عبدی پور: در ستایش بطالت.
3- مشکل همیشه افسردگی نیست اثر هیلاری جیکوبز هندل – ترجمه آرش منجم، محمدعرفان معماریان – نشر بینش نو
4- هنر همه فن حریف شدن در احساسات اثر مارکت براکت – ترجمه نهال سهیلی فر – ترجمه میلکان
5- پیوند دوباره با جوهره خویشتن اثر کریستین نایب – ترجمه الهام موسویان – نشر بینش نو
6- دلایل خوب برای احساس های بد اثر راندولف ام نسه – ترجمه بنفشه شریفی خو – نشر پندار تابان
---
با اشعار و نوشتههایی از:
اردشیر رستمی
آکوتا کریستف (ترجمه اصغر نوری)
فائقه جعاله
زهرا محمودی
حسین صفا
---
با تشکر از اسپانسر این اپیزود: باسلام
من برام تنفر داشتن سخته نمی تونم به خودم اجازه بدم تنفر رو احساس کنم 😓🙂
بی نظیر ❤️🙂
فووووق العاده زیبا و شنیدنی....🫠😭
درخشان بود این اپیزود. دمت گرم جناب شکوری❤️
ازتون ممنونم بابت اینهمه احساس خوب و مطالب کمک کننده🌸✨
مجتبی جان... فرزندم... بیا و یه بار دیگه نظر مردمت رو بخون و ببین چه کسایی رو تنها گذاشتی... برگرد مادر... برگرد تا گفتههات نقض نشه... عزیز هموطن منتظرتیم... از دور، دست نوازش به سرت میکشم و منتظرتم...
دوشنبه.....10 دی 1403
بسیار لذت بردیمو گریستممم چه کردی با ما
شاید برای اینکه بزرگ نشده بزرگ شده بود....
این روزها بیشتر از اینکه افسرده باشیم، فرسوده ایم. • شاید کلمات برای پوشاندن به وجود می آیند؛ چیزی را می گویی تا چیزی را پنهان کنی؛ شاید جهان واقعی جهان ناگفته هاست؛ ناگفته ها و نادیده ها و ناشنیده ها؛ جهانی که بیشتر از جهان موجود، وجود دارد.
آقای شکوری عزیز به احترام شما کلاه از سر برداشتم امروز، توی رنج آورترین برهه زندگیم این اپیزود رو گوش کردم و لازمه بدونید که هرباری که شنیدم به پهنای صورت اشک میریختم، التیام عمیقی به جانم داد و افتخار میکنم که تو زمانه ای هستم که میتونم از صدای شما، کلام شما و اندیشه شما بهره مند بشم. مانا باشید.
نمیدونم کجا باید حرف زد از رویا هامون بگیم از هدف هامون بگیم از ترس و احساسات مون بگیم که قضاوت نشیم مسخره نشیم اگه نشد شرم سار نشیم و کجا باید درخواست کمک کنیم اونم از کی بخوایم خانوده که اولین تروما ها رو واسمون میسازن دوستامون که تا ابد نیستن ای کاج انجمن هایی تشکیل میشد فقط واسه حرف زدن
به به چقدر دلنشین شده با صدای اردشیر... کاش همیشه ترکیب شما دوتا باهم باشه توی هر اپیزود
اینکه یه انسان میتونه انقد برای بقیه مفید باشه منو به وجد میاره...
سلام وقتتون بخیر بابت پادکست های خوبتون خیلی ممنونم میشه اسم آهنگ محسن چاوشی که بخشی از پادکست پخش شده را بزارید؟؟؟
نمیدانم؛شاید برای اینکه بزرگ نشده ،بزرگ شده بود.
زندگى بدون درد جريان نداره…
هیچ چیز، بدون درد به هوشیاری نمیآید.
چقد بهش احتیاج داشتم،چقدر دارم اینروزا با استرس وجودمو میخورم از تو😔🙂
آهنگ هایی که در پادکست پخش میشه ...