Discoverجافکری | JafekriEpisode 03 - Leaving Behind A Painful Past (عبور از گذشته دردناک)
Episode 03 - Leaving Behind A Painful Past (عبور از گذشته دردناک)

Update: 2024-03-317,370
Share

Description

تو این اپیزود صحبت می‌کنیم که شکست، استرس، جدایی و سایر تلخی‌های زندگی، ضرورت رشد فکری انسان هستند، والبته که اگر شما انتخاب کنید، میتونید از اونها سپری برای زندگی نکردن خلق کنید. سپری برای زندگی نکردن! این جمله چقدر عجیبه. همه ی ما تو زندگی ناکامی ها رو تجربه می‌کنیم اما عده ای اون زخم یا درد به جا مونده رو دلیلی برای تحول و آغاز سفر قهرمانی خودشون قرار میدن. این منزل سفر قهرمانی انسان، تعیین کننده ترین منزل برای رشد و شکوفایی و یا تن دادن به حسی از قربانی بودن تو زندگیه

مهمان: سهیل رضایی/ کاور آرت: شکیبا پیامنی/ تهیه کننده و مجری: امیرعلی ق/ ضبط: جی مکس/ ویرایشگر صوتی: رامین وطن نیا/ موسیقی: کاوه صالحی

با تشکر از ایمن آب اسپانسر این اپیزود
اینستاگرام ایمن آب
وبسایت ایمن آب

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Comments (1001)

marziyeh annabestani

فوق العاده بود،مطالب عمیق و نیاز به چند بار گوش دادن،ممنون ازتون🙏🏻❤️

Mar 23rd
Reply

mostafa shahpari

انسان دشواری وظیفست...

Mar 20th
Reply

mostafa shahpari

فوق‌العاده بود این اپیزود

Mar 20th
Reply

Sahar Noorani

صحبتاشون بسیار جذاب هستن اما نمیدونم چرا اینقدر داد میزنن واقعا نیازی به این همه هیجان زدگی نیست

Mar 15th
Reply

Shakila

چقدر اپیزود قشنگی بود همین زخم های کوچک زندگی بچه گم مون زندگی الانمون رو دچار مشکل کرده و من الان هرچه بیشتر متوجه میشم بیشتر درد میکشم

Mar 9th
Reply

Vahideh Saebi

✨️💖🙌🏻

Mar 8th
Reply

omid♡

عالی بود ممنون برای این آگاهی✨

Feb 24th
Reply

ali bagheri

عالی بود

Feb 19th
Reply

الناز موسیوند

خیلی عالی بود ،باعث شد خواهرم و مادرم هم گوش کنن .با اینکه تا حالا از این مدلا حرفا گوش نکرده بودن . خیلی ممنون از امیر علی عزیزو دکتر سهیل عزیز🥰

Feb 19th
Reply

Riu

این فصلو خیلی دوس دارم‌ خصوصا این اپیزود که لازمه بارها گوش بدید بهش...واقعا چیزای خیلی خوبی یاد گرفتم امیدوارم بازم ایشون رو دعوت کنید

Feb 17th
Reply

Mohsen Maosoudi

عالی بینظیر با عشق ❤️

Feb 15th
Reply

Shiva Shivaa

سایت یا تلگرام دکتر سهیل رضایی را بگذارید ممنونم

Feb 13th
Reply (2)

nastaran mahdavi

واقعا لذت میبرم از بیان اقای رضایی و چندین بار این اپیزود گوش دادم واقعا ممنون از شما امیرعلی و جناب دکتر رضایی

Feb 12th
Reply

Zeinab

خیلی عالی بود

Feb 8th
Reply (1)

Saharnaz Moti

مرسی از شما، بسیار خوب بود

Feb 3rd
Reply

ID27496186

ممنونم ازتون که کمک میکنید به انسان‌ها یه پیشنهاد دارم لطفا راجب خارق العاده بودن و معمولی نبودن و این تروما که دکتر آخر صحبتشون گفتن یه اپیزود جدا خلق کنید

Feb 1st
Reply (1)

mahdiyeh zakeri

برای من که در دوران یتیمی هستم چسبید ، و قسمتی که گفت ما وقتی با زخم هامون روبرو میشیم بایستی با مسئولیت ش رو برو شیم

Feb 1st
Reply

Sepide

عالی بود ممنونم واقعا ❤️

Jan 27th
Reply

reyhaneh🍃

دکتر رضایی یکی از بهترین ها هستند بار ها اپیزود های آقای دکتر و گوش می‌کنم لطفا دوباره از ایشون دعوت کنید 🙏🏻 با تشکر از شما بی نظیر هستید

Jan 26th
Reply

Ferdos

خیلی دوسداشتنی بود و واقعا بهش نیاز داشتم 💜

Jan 21st
Reply
loading
In Channel
loading
00:00
00:00
1.0x

0.5x

0.8x

1.0x

1.25x

1.5x

2.0x

3.0x

Sleep Timer

Off

End of Episode

5 Minutes

10 Minutes

15 Minutes

30 Minutes

45 Minutes

60 Minutes

120 Minutes

We and our partners use cookies to personalize your experience, to show you ads based on your interests, and for measurement and analytics purposes. By using our website and our services, you agree to our use of cookies as described in our Cookie Policy.