Episode 03 - Leaving Behind A Painful Past (عبور از گذشته دردناک)
Description
تو این اپیزود صحبت میکنیم که شکست، استرس، جدایی و سایر تلخیهای زندگی، ضرورت رشد فکری انسان هستند، والبته که اگر شما انتخاب کنید، میتونید از اونها سپری برای زندگی نکردن خلق کنید. سپری برای زندگی نکردن! این جمله چقدر عجیبه. همه ی ما تو زندگی ناکامی ها رو تجربه میکنیم اما عده ای اون زخم یا درد به جا مونده رو دلیلی برای تحول و آغاز سفر قهرمانی خودشون قرار میدن. این منزل سفر قهرمانی انسان، تعیین کننده ترین منزل برای رشد و شکوفایی و یا تن دادن به حسی از قربانی بودن تو زندگیه
مهمان: سهیل رضایی/ کاور آرت: شکیبا پیامنی/ تهیه کننده و مجری: امیرعلی ق/ ضبط: جی مکس/ ویرایشگر صوتی: رامین وطن نیا/ موسیقی: کاوه صالحی
با تشکر از ایمن آب اسپانسر این اپیزود
اینستاگرام ایمن آب
وبسایت ایمن آب
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
فوق العاده بود،مطالب عمیق و نیاز به چند بار گوش دادن،ممنون ازتون🙏🏻❤️
انسان دشواری وظیفست...
فوقالعاده بود این اپیزود
صحبتاشون بسیار جذاب هستن اما نمیدونم چرا اینقدر داد میزنن واقعا نیازی به این همه هیجان زدگی نیست
چقدر اپیزود قشنگی بود همین زخم های کوچک زندگی بچه گم مون زندگی الانمون رو دچار مشکل کرده و من الان هرچه بیشتر متوجه میشم بیشتر درد میکشم
✨️💖🙌🏻
عالی بود ممنون برای این آگاهی✨
عالی بود
خیلی عالی بود ،باعث شد خواهرم و مادرم هم گوش کنن .با اینکه تا حالا از این مدلا حرفا گوش نکرده بودن . خیلی ممنون از امیر علی عزیزو دکتر سهیل عزیز🥰
این فصلو خیلی دوس دارم خصوصا این اپیزود که لازمه بارها گوش بدید بهش...واقعا چیزای خیلی خوبی یاد گرفتم امیدوارم بازم ایشون رو دعوت کنید
عالی بینظیر با عشق ❤️
سایت یا تلگرام دکتر سهیل رضایی را بگذارید ممنونم
واقعا لذت میبرم از بیان اقای رضایی و چندین بار این اپیزود گوش دادم واقعا ممنون از شما امیرعلی و جناب دکتر رضایی
خیلی عالی بود
مرسی از شما، بسیار خوب بود
ممنونم ازتون که کمک میکنید به انسانها یه پیشنهاد دارم لطفا راجب خارق العاده بودن و معمولی نبودن و این تروما که دکتر آخر صحبتشون گفتن یه اپیزود جدا خلق کنید
برای من که در دوران یتیمی هستم چسبید ، و قسمتی که گفت ما وقتی با زخم هامون روبرو میشیم بایستی با مسئولیت ش رو برو شیم
عالی بود ممنونم واقعا ❤️
دکتر رضایی یکی از بهترین ها هستند بار ها اپیزود های آقای دکتر و گوش میکنم لطفا دوباره از ایشون دعوت کنید 🙏🏻 با تشکر از شما بی نظیر هستید
خیلی دوسداشتنی بود و واقعا بهش نیاز داشتم 💜