Discoverجافکری | JafekriEpisode 02 - Get it Done (انجامش بده)
Episode 02 - Get it Done (انجامش بده)

Update: 2021-03-214,462
Share

Description

چطور بعضی از آدمها، همه ی کارهاشون با برنامه ریزی پیش میره؟ از کارهای شخصی تا کارهای حرفه ای. در این جلسه، دایی درمورد تجربه های خودش برای شروع سریع و ساده برنامه ریزی شخصی تا حرفه ای صحبت می کنه.

مهمان: دکتر سید محمود تارا/ کاور آرت: شکیبا پیامنی/ تهیه کننده و مجری: امیرعلی ق/ ضبط: آترین آدالان/موسیقی: کاوه صالحی

حمایت مالي از پادکست جافکری
اینستاگرام جافکری
توئیتر جافکری
کانال تلگرامی جافکری

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Comments (246)

Robi

❤️❤️

Apr 1st
Reply

Fatemeh Hosseini

خیلی ممنون از شما امیرعلی و دایی باسوادتون❤️

Mar 31st
Reply

آرمیتا

یه عالمه چیز جالب یاد گرفتم پخته تر شدم ممنونم دایی جان

Mar 1st
Reply

aynaz aynazbakhtiari

واقعا خیلی مفید بود . من خودم مدت هاست دارم برنامه ریزی میکنم ولی تا به حال از این دید بهش نگاه نکرده بودم :) امیدوارم که بتونم به خوبی ازش استفاده کنم

Feb 20th
Reply

Daniyal Nejatii

خیلی عالی

Feb 12th
Reply

kiz nab

خدا قوت خیلی خوب بود ممنون🤗 فقط کاش ی یکی دوتا اپیزود اختصاص بدین به استرس و اضطراب و روش مهارش

Jan 24th
Reply (1)

Azar Mokhtari

عااالی 🙏👍

Jan 19th
Reply

Ghazal Mehdipanah

عالی بود مرسی امیرعلی و اقای دکتر

Jan 8th
Reply

-av00ina🐋

فووق‌العاده بود دایی مثل همیشه🫀✨ فقط یه سوال‌ تو‌مرحله اول لیست رو‌که درست کردیم و‌کارهایی که تولیستم نوشتیم انجام دادیم جلوش بنویسیم انجام شده یا نه؟؟ یا فقط بنویسیم‌و انجام بدیم‌ تو ذهنمون باشه که انجام شده چون اگه نوشته بشه و جلوش بنویسیم که انجام شده یا نه حکم همون چک لیست مرحله‌ی دوم رو‌میگیره🥲

Dec 24th
Reply (1)

sahuw_01

چقدر خوب که چشمم خورد به این اپیزود ها🫠✨🦋 دوست دارم برنامه ریزی انجام بدم و کارامو منظم انجام بدم🌱

Dec 17th
Reply

_.tannazmaleki

عاليييي مرسي از همتون🙏🏼

Dec 7th
Reply

venuz🦋

منم دقیقا همین مسئله هارو با برنامه ریزی داشتم...پس همه آدما میل به این دارن که هیچ کاری انجام ندن😄...دلیل انجام برنامه ریزی رو هم خیلی خوب پرداختین متشکرم🙏🏻🌹

Dec 5th
Reply

SAJAD GHOLAMI

خب حداقل اسم اپیزود میگفتی قبلی چی بود که اول اونو بشنویم

Dec 3rd
Reply (1)

ftme._qmf

واقعا ممنونم بابت صحبتاتون🥹🤍 فوق العادس

Nov 30th
Reply

Nila Glambert

حرفاشونو خیلیییی قبول دارم یعنی تجربه دارم میکنم!! من هنوز تو مرحله دوم هستم و میخوام برم وارد مرحله سوم یعنی اولویت بندی بشم و قبلا به تایم گذاشتن که فکر میکردم استرس مبگرفتم پس استرسم الکی نبوده و به قول دکتر بلوغ زیادی میخواد و مثل همون مثال دونده ی ماراتونه

Nov 28th
Reply

Samaneh Hosseini

عالی بود،چندین بار گوش کردم☘️🤍

Nov 23rd
Reply

Faezeh.M

از سال 1401 من برنامه ریزی رو شروع کردم ( گاهی هم بینش وقفه میفتاد و ولش می کردم باز دوباره شروع می کردم) اما تقریبا 3 ماه میشه که با همین روش برنامه ریزی که توی این اپیزود گفتید برنامه ریزی می کنم و طی این 3 ماه حتی یک روز هم وقفه نداشتم من فکر می کردم این روش من درآوردی خودمه، الان که شنیدم شماهم همین روش رو پیشنهاد دادید تعجب کردم

Nov 21st
Reply

Amin Sh

عالی بود

Nov 15th
Reply

z shaikh

عالی و مفید

Nov 12th
Reply

Sahar Majd

من از سال ۹۸ تالا برنامه ریزی میکردم و کارامو طبق اون انجام میدادم اما الان وقتی چک لیست مینویسم احساس میکنم‌دارم مجبورررر میشم و اذیتم از این بابت.میدونین علتش چیه؟:)

Nov 7th
Reply
loading
In Channel
loading
00:00
00:00
1.0x

0.5x

0.8x

1.0x

1.25x

1.5x

2.0x

3.0x

Sleep Timer

Off

End of Episode

5 Minutes

10 Minutes

15 Minutes

30 Minutes

45 Minutes

60 Minutes

120 Minutes

We and our partners use cookies to personalize your experience, to show you ads based on your interests, and for measurement and analytics purposes. By using our website and our services, you agree to our use of cookies as described in our Cookie Policy.