Discoverجافکری | JafekriEpisode 10 - Being Wise (خردمند باشیم)
Episode 10 - Being Wise (خردمند باشیم)

Update: 2022-07-042,995
Share

Description

به گفته فیلسوف آمریکایی رالف والدو، ویژگی مهم خردمند بودن، معجزه ی کنار هم بودن و کنار هم یادگرفتن است، آلربت انیشتن هم در مورد خرد قشنگ صحبت کرده و میگه: خرد، محصول تحصیلات نیست بلکه حاصل تلاش مادام العمر برای به دست آوردن آن است. تو این اپیزود، درباره مفهوم خردمندی حرف می‌زنیم و مواردی رو بررسی می‌کنیم که همه ی ما برای خردمندانه زندگی کردن، باید از اونها آگاه باشیم. امیدوارم این اپیزود به هممون کمک کنه که در مسیر رشد فردی و داشتن جامعه ای بهتر و موثرتر باشیم.‌
-

مهمان: مهرسا شرع الاسلام/ کاور آرت: شکیبا پیامنی/ تهیه کننده و مجری: امیرعلی ق/ ضبط: آدالان استودیو/ موسیقی: کاوه صالحی
-

با تشکر از دیکا آسیا اسپانسر این اپیزود
وبسایت دیکا آسیا - اینستاگرام دیکا آسیا
-

حمایت مالي از پادکست جافکری
وبسایت جافکری
یوتویوب جافکری
اینستاگرام جافکری
توئیتر جافکری
کانال تلگرامی جافکری

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Comments (198)

arezoo sabaghpor

عالی بود ممنونم

Mar 10th
Reply

Mhsa

چه چیزهایی تو را رنج میده در بقیه همون مورد در تو هست. هر چه بیشتر راجب اشتباهتمان صادق باشیم افراد مارا قابل اعتماد تر و عالی تر نشون میده. چیزی که داره می ترسونتش را باید انجام بده نه موقعیت های خطرناک موقعیتی که تو را از خانه امنت بیارتت بیرون. ( فرد از چه چیزی می ترسد از همانجا رشد میکند ) یونگ هر چه ما کمتر به بقیه بی تفاوت باشیم به خودمان هم بی تفاوتیم. فرصت تنها بودن به خودمان بدیم برای تفکر و تحلیل خودمان. خیلی ایپزود قابل تفکری بود❤️

Feb 22nd
Reply

زهرا

خیلی قشنگگ بود ❤️💝

Nov 20th
Reply

Erfani Z

سلام ،چرا از این قسمت من فقط ۸ دقیقه دارم؟؟ خیلی حیف واقعا چیکار بابد کرد؟

Oct 30th
Reply

Ghazal Khamesi

بخش اول این قسمت که به پذیرش درصد خطا و اشتباه در فرد خردمند اشاره داشت من رو یاد بخشی از شاهنامه انداخت. خردمندترین فرد شاهنامه زال هست که در آخرین قسمت های بخش پهلوانی با کیخسرو بحث میکنه اما بعد از شنیدن حرف‌های کیخسرو بخاطر حرفهایی که زده عذرخواهی میکنه و اشتباهش رو میپذیره برای من این بخش از صحبت‌های مهرسای عزیز یادآور این قسمت بود.

Oct 19th
Reply

Diba

سلام. اگه صد در صد اینجور باشه که بخاطر رفتار اشتباه کسی خشم میگیریم یا نقدش میکنیم پس اگه به دزدی از جیبمون خشمگین میشیم یعنی ما هم دزدی رو دوست داریم انجام بدیم ولی چون حسودیمون شده داریم طرفو قضاوت میکنیم! این موضوع رو خیلی با کلی گویی مطرح کردید !

Oct 14th
Reply

Ehsana

امیر علی دمت گرم

Oct 13th
Reply

Reza Mousavi

واسه درک بیشتر این اپیزود کتاب قوی سیاه خیلی مفید میتونه باشه👌

Sep 7th
Reply

Elham

یونگ : ببینید فرد از چه چیزی میترسد دقیقا از همان جا رشد خواهد کرد... چه زیبا 🥹✨️

Aug 2nd
Reply

Mahdiyeh Gordani

عااالی بود مرررسی 😍

Aug 2nd
Reply

Kimiya

الان که دارم این اپیزود مجدد گوش میدم ۲ سال گذشته و پادکست جافکری ۳۸ میلیون بار شنیده شده 🌟👀 موفقیت محصول استمرار عاشقانه است 🦋 چقدرم نکات این اپیزود دوست داشتم خیلی خوشحال شدم وقتی فهمیدم نکات بعضی اپیزود ها واقعا برام درونی سازی شده امیدوارم همه تجربه کنند :)

Jul 31st
Reply

ارش

خیلی عالی ممنون از شما دو عزیز

Jul 25th
Reply

Hamid

❤️

Jul 13th
Reply

elahe

دوستان کسی هست که خلاصه پادکست هارو نوشته باشه و بخواد با من به اشتراک بذاره؟؟

Jul 1st
Reply

elahe

دوستان کسی هست که خلاصه اپیزود هارو تا اینجا نوشته باشه و بخواد با من به اشتراک بذارشون؟؟

Jul 1st
Reply

« Sajjad »

خیلی خیلی خیلی جمله های قشنگی گفت مهرسا و واقعا آدم تو فکر فرو میبره مخصوصا این جمله: ببینید فرد از چه چیزی میترسد، آن دقیقا همان چیزی هست که باعث رشد او میشود خیلی عالی بود مرسی از بچه های جافکری

Jun 24th
Reply

ID19182116

Great!

Jun 3rd
Reply

خُــتن

عالی بود😍

May 13th
Reply

Yas Bazrafshan

به به خیلی پادکست بینظیری بود

May 3rd
Reply

Rasool Vaali

چقدر امیدوار شدم به خودم چقدر آدم خردمندی بودم و خبر نداشتم

Apr 24th
Reply
loading
In Channel
loading
00:00
00:00
1.0x

0.5x

0.8x

1.0x

1.25x

1.5x

2.0x

3.0x

Sleep Timer

Off

End of Episode

5 Minutes

10 Minutes

15 Minutes

30 Minutes

45 Minutes

60 Minutes

120 Minutes

We and our partners use cookies to personalize your experience, to show you ads based on your interests, and for measurement and analytics purposes. By using our website and our services, you agree to our use of cookies as described in our Cookie Policy.