Episode 01 - Escape Room (بازی زندگی)
Update: 2020-09-25
14,795
Description
اسکیپ روم، داستان بازی زندگی همه ماهاست. بازی زندگی همه ما از تولدی شروع می شود که ما متقاضی آن نبوده ایم، در دنیایی و شهری و رنگی و زبانی متولد می شویم که ما انتخاب نکرده ایم. در خانواده ای که نمی شناسیم و در خانه و کوچه ای که برای ما غریب است. اسکیپ روم، بازی زندگی و سرنوشت است. در جایی به دنیا می آییم و زمان کوتاهی در آن فرصت داریم که لذت ببریم و شاد باشیم. ولی چگونه؟ در این اپیزود، ما (من و دایی) در مورد مربع حرکت در اسکیپ روم زندگی صحبت می کنیم و اینکه هر چند انسان در مورد آمدنش به اسکیپ روم دنیا هیچ انتخابی نداشته، ولی برای چگونه زیستن و به اهدافش رسیدن اتفاقا بسیار دارای انتخاب است و این رمز معمای بازی زندگی است. و همچنین به این خواهیم پرداخت که چطور ساعت عمر، چه بخواهیم و چه نخواهیم به سرعت دارد پیش می رود و باید خیلی زودتر و جدی تر اهداف مان را جلوی مان بگذاریم و پیش برویم تا مثل یک برنده واقعی از اسکیپ روم خارج شویم در اپیزودهای آینده این مجموعه، قواعد اصلی بازی در اسکیپ روم، رموز موفقیت افراد بزرگ در بازی زندگی، و داستان های مربوط به آن را مرور خواهیم کرد.
مهمان: دکتر سید محمود تارا/ کاور آرت: محمد بهشتی راد و حانیه فروغی/ تهیه کننده و مجری: امیرعلی ق/ ضبط: آترین آدالان/موسیقی: کاوه صالحی
حمایت مالي از پادکست جافکری
اینستاگرام جافکری
توئیتر جافکری
کانال تلگرامی جافکری
مهمان: دکتر سید محمود تارا/ کاور آرت: محمد بهشتی راد و حانیه فروغی/ تهیه کننده و مجری: امیرعلی ق/ ضبط: آترین آدالان/موسیقی: کاوه صالحی
حمایت مالي از پادکست جافکری
اینستاگرام جافکری
توئیتر جافکری
کانال تلگرامی جافکری
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Top Podcasts
The Best New Comedy Podcast Right Now – June 2024The Best News Podcast Right Now – June 2024The Best New Business Podcast Right Now – June 2024The Best New Sports Podcast Right Now – June 2024The Best New True Crime Podcast Right Now – June 2024The Best New Joe Rogan Experience Podcast Right Now – June 20The Best New Dan Bongino Show Podcast Right Now – June 20The Best New Mark Levin Podcast – June 2024
In Channel
مرسی دایی و امیر علی عالی بود
میخوام دوباره پادکست جافکری از اول گوش کنم:)🎀 اونم فصل اول:) اپیزود اول...🫂که پنج سال پیش ریکورد شده با دایی مورد علاقه ترینم(Escape Room)✨
نزار آقا نزار نزار یک کلمه درست بگا داد کل همه اپیزودتو
دو جمله میگه، بعد میگه «درست؟»
شروع کردم پادکست رو... 1403/12/22 به امید روزای خوب✨♥️
خیلی ممنون از شما🙏🏻جالب بود😊
به فکر فرو رفتم ...
شماهایی که ایراد میگیرین شاید حق دارین اما وقتی اینجا میگین به شخصه توجه ما هم میره رو همون ایرادا 😑و براي ماهم اذیت کننده میشه درصورتیکه قبلش متوجه نمیشدیم شاید
یک سوال پس چه طور بوعلی سینا به همه علم رسید یا ابوریحان بیرونی به ۵علم دست یافت ؟چرا این ها توانستند به علم های مختلف برسند و مطالعه کنند حالا نمیشه ؟
1403/12/9 دارم گوشش میدم تو راه محل کاری که عاشقشم و درگیر پروژه ای که میتونه زندگی و شخصیتم رو بسازه
خیلی مطالب جدید و عالی مطرح شد. کلی در جدید تو ذهنم باز شد. چقدر انسان بزرگ و ارزشمند و اندیشمندی هستن. ممنونم از پادکست عالیتون.
سلام آقای امیرعلی،امیدوارم که حالتون حسابی خوب باشه.خیلی ممنونم بخاطر زحماتی که میکشین برای ترمیم و رشد انسانها و از صمیم قلبم خوشحالم براتون بابت فهم و شعوری که تلاش کردین و بدستش اوردین و همچنین آدم حسابی هایی که اطرافتون دارین.من یه مسیر جدیدی رو توی زندگیم شروع کردم و این خیلی اتفاقی همزمان شده با گوش دادن به پادکست شما،من این رو به فال نیک میگیرم. امیدوارم این آرامشی که من الان بعد از گوش دادن به سه تا اپیزود اول بدست اوردم،بیشترش به زندگی و قلبتون برگرده.
من فقط کلمه درست میشنوم😂
هرچقدر خواستم عمیق گوش کنم به پادکست کلمه درست نمیذاشت واقعا آزار دهندست
کاش کلمه درست کمتر تکرار میشد، واقعا تکرارش آزار دهندس
کلمه درست رو حذف کنی ، میشه ۳ دقیقه !! خوب این چه وضع حرف زدن برای مطالب عمیق هست ؟
چقد از کلمه ی درست استفاده میکنین ،ادم اصا نمیفهمه چی میگین انقدر که ذهن پرت میشه هی
عالی و بسیار مفید👌
شما با این درست گفتن آدم رو بجای اینکه به صحبت هاتون گوش بده عصبی میکنید.
خیلی عجیب بود واسم که صحبت های عمیق و فلسفی داییجان رو با پوست و گوشت و استخوونم فهمیدم و درک کردم!