Discoverجافکری | JafekriEpisode 01 - Escape Room (بازی زندگی)
Episode 01 - Escape Room (بازی زندگی)

Update: 2020-09-2514,795
Share

Description

اسکیپ روم، داستان بازی زندگی همه ماهاست. بازی زندگی همه ما از تولدی شروع می شود که ما متقاضی آن نبوده ایم، در دنیایی و شهری و رنگی و زبانی متولد می شویم که ما انتخاب نکرده ایم. در خانواده ای که نمی شناسیم و در خانه و کوچه ای که برای ما غریب است. اسکیپ روم، بازی زندگی و سرنوشت است. در جایی به دنیا می آییم و زمان کوتاهی در آن فرصت داریم که لذت ببریم و شاد باشیم. ولی چگونه؟ در این اپیزود، ما (من و دایی) در مورد مربع حرکت در اسکیپ روم زندگی صحبت می کنیم و اینکه هر چند انسان در مورد آمدنش به اسکیپ روم دنیا هیچ انتخابی نداشته، ولی برای چگونه زیستن و به اهدافش رسیدن اتفاقا بسیار دارای انتخاب است و این رمز معمای بازی زندگی است. و همچنین به این خواهیم پرداخت که چطور ساعت عمر، چه بخواهیم و چه نخواهیم به سرعت دارد پیش می رود و باید خیلی زودتر و جدی تر اهداف مان را جلوی مان بگذاریم و پیش برویم تا مثل یک برنده واقعی از اسکیپ روم خارج شویم در اپیزودهای آینده این مجموعه، قواعد اصلی بازی در اسکیپ روم، رموز موفقیت افراد بزرگ در بازی زندگی، و داستان های مربوط به آن را مرور خواهیم کرد.

مهمان: دکتر سید محمود تارا/ کاور آرت: محمد بهشتی راد و حانیه فروغی/ تهیه کننده و مجری: امیرعلی ق/ ضبط: آترین آدالان/موسیقی: کاوه صالحی

حمایت مالي از پادکست جافکری
اینستاگرام جافکری
توئیتر جافکری
کانال تلگرامی جافکری

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Comments (1147)

Ati Ati

مرسی دایی و امیر علی عالی بود

Apr 1st
Reply

Setayesh Koshki

میخوام دوباره پادکست جافکری از اول گوش کنم:)🎀 اونم فصل اول:) اپیزود اول...🫂که پنج سال پیش ریکورد شده با دایی مورد علاقه ترینم(Escape Room)✨

Mar 27th
Reply

Maleki Maleki

نزار آقا نزار نزار یک کلمه درست بگا داد کل همه اپیزودتو

Mar 26th
Reply

Parto Malek

دو جمله میگه، بعد میگه «درست؟»

Mar 13th
Reply

lmarianramzanil

شروع کردم پادکست رو... 1403/12/22 به امید روزای خوب✨♥️

Mar 12th
Reply

Bahya

خیلی ممنون از شما🙏🏻جالب بود😊

Mar 10th
Reply

sheyda m

به فکر فرو رفتم ...

Mar 7th
Reply

Saman Gol

شماهایی که ایراد میگیرین شاید حق دارین اما وقتی اینجا میگین به شخصه توجه ما هم میره رو همون ایرادا 😑و براي ماهم اذیت کننده میشه درصورتیکه قبلش متوجه نمی‌شدیم شاید

Mar 7th
Reply

Saina Setorgi

یک سوال پس چه طور بوعلی سینا به همه علم رسید یا ابوریحان بیرونی به ۵علم دست یافت ؟چرا این ها توانستند به علم های مختلف برسند و مطالعه کنند حالا نمیشه ؟

Mar 4th
Reply

Adrian Hossein pour

1403/12/9 دارم گوشش میدم تو راه محل کاری که عاشقشم و درگیر پروژه ای که میتونه زندگی و شخصیتم رو بسازه

Feb 27th
Reply

Maryam Hosseini

خیلی مطالب جدید و‌ عالی مطرح شد. کلی در جدید تو ذهنم باز شد. چقدر انسان بزرگ و ارزشمند و اندیشمندی هستن. ممنونم از پادکست عالیتون.

Feb 23rd
Reply

فاطمه بلبلی

سلام آقای امیرعلی،امیدوارم که حالتون حسابی خوب باشه.خیلی ممنونم بخاطر زحماتی که میکشین برای ترمیم و رشد انسانها و از صمیم قلبم خوشحالم براتون بابت فهم و شعوری که تلاش کردین و بدستش اوردین و همچنین آدم حسابی هایی که اطرافتون دارین.من یه مسیر جدیدی رو توی زندگیم شروع کردم و این خیلی اتفاقی همزمان شده با گوش دادن به پادکست شما،من این رو به فال نیک میگیرم. امیدوارم این آرامشی که من الان بعد از گوش دادن به سه تا اپیزود اول بدست اوردم،بیشترش به زندگی و قلبتون برگرده.

Feb 22nd
Reply

Reyhane Hajar

من فقط کلمه درست میشنوم😂

Feb 21st
Reply

Nastaran Hosseini

هرچقدر خواستم عمیق گوش کنم به پادکست کلمه درست نمیذاشت واقعا آزار دهندست

Feb 19th
Reply

Azam

کاش کلمه درست کمتر تکرار میشد، واقعا تکرارش آزار دهندس

Feb 19th
Reply

Ahad

کلمه درست رو حذف کنی ، میشه ۳ دقیقه !! خوب این چه وضع حرف زدن برای مطالب عمیق هست ؟

Feb 18th
Reply

Saeedeh saeedeii

چقد از کلمه ی درست استفاده میکنین ،ادم اصا نمیفهمه چی میگین انقدر که ذهن پرت میشه هی

Feb 15th
Reply

Kourosh Zori

عالی و بسیار مفید👌

Feb 12th
Reply

فردین مومنی

شما با این درست گفتن آدم رو بجای اینکه به صحبت هاتون گوش بده عصبی میکنید.

Feb 11th
Reply

Amirparsa Shokoohi

خیلی عجیب بود واسم که صحبت های عمیق و فلسفی دایی‌جان رو با پوست و گوشت و استخوونم فهمیدم و درک کردم!

Feb 10th
Reply
loading
In Channel
loading
00:00
00:00
1.0x

0.5x

0.8x

1.0x

1.25x

1.5x

2.0x

3.0x

Sleep Timer

Off

End of Episode

5 Minutes

10 Minutes

15 Minutes

30 Minutes

45 Minutes

60 Minutes

120 Minutes

We and our partners use cookies to personalize your experience, to show you ads based on your interests, and for measurement and analytics purposes. By using our website and our services, you agree to our use of cookies as described in our Cookie Policy.