Episode 01 - Self, Senses and Emotions (خود، حواس و احساسات)
Description
احساسات، مهمترین بخش دنیای فکر محسوب میشن؟ چرا همه ی افکار ما به یک تجربه احساسی متصله؟ آیا پایه همه تصمیمات ما منطق و استدلاله یا احساسات؟ حواس و احساسات زیربنای تمام افکار انسانه و آشنایی با اونها یکی از ضرورت های زندگی ما محسوب میشه. احساسات ما، اعم از خوشایند و ناخوشایند، ترکیبی از حسهای فیزیکی، شیمیایی، روانی و شناختیه که در اولین تجربه تعامل ما با محیط و اطرافیانمون در هر موضوعی، شکل گرفته و پس از تکرار، همراه با خاطره ی اون واقعه تو ذهن ما نقش بسته. این احساسات بسته بندی شده، معمولا در تمام طول عمر ما موندگار هستند و زیربنای همه احوالات و تصمیمگیریهای ما محسوب میشن. تو اولین اپیزود فصل، نقش عوامل مختلفی مثل هورمونها، عوامل بیرونی، سلامت جسمی و روانی، و افکار رو بر شکل گیری و بروز این احساسات یاد میگیریم و سعی میکنیم با تربیت و کنترل احساسات از تصمیمات عجولانه و اشتباه جلوگیری کنیم تا در ادامه، واقعی، درست و به جا عمل کنیم.
مهمان: دکتر سید محمود تارا / کاور آرت: شکیبا پیامنی/ تهیه کننده و مجری: امیرعلی ق/ ضبط: جیمکس/ ویرایشگر صوتی: رامین وطن نیا/ موسیقی: کاوه صالحی
با تشکراز اسپانسر این اپیزود
اینستاگرام موسسه ایران ایتالیا
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
خوب بود
خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی اپیزود جالب ومفیدی بود مرسی ازتون
عالیییی مثل همیشه ،با اختلاف جافکری بهترین پادکست منه ،ممنونم امیرعلی جان برای این انتخاب 🪷🪷🪷
ممنون💚عالی بود
بسیار زیبا و جامع
🌷❤️🌷
سلام تشکر میکنم از امیر علی عزیز بابت زحماتی که برای تهیه این پادکست کرده. واقعا هرچی فصل قبل بد و ضعیف بود با یه انتخاب هوشمندانه و دعوت از دایی جان باعث شد یادمون نره اینجا جافکریه و قراره توش یه عالمه چیزای خوب یاد بگیریم
دایییی دلمون تنگ شده بود ❤️✨
اسم داییتون رو میشه بفرمایید 🙏
اصلا صحبت های دکتر تارا عالیه😍😍👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
این اپیزود احتمالا زندگی منو کلا تغییر بده،ممنون:)
سلاااام ممنونم بابت تمامى زحماتتون🌱
خیلی عالی بود خیلی لطفا راجب روابط مخرب هم حرف بزنن دایی و راجب جرئت ورزی برای تغییردادن شرایط💜
دایی =جافکری ❤️
مثه همیشه عالی
من الان ۱۷ سالمه از ۱۳وقتی فهمیدم چیزی به نام جافکر هست دنبالتون می کنم نمیگم همه ایپیزود هارو گوش دادن ولی واقعا ممنونم به خاطر این که من رو عاقل و بزرگ کردین به ویژه از دایی جان که هر دفعه که می فهمم مهمان جافکری ایشون هستن خیلی مشتاق میشم برای شنیدن فصل جدید
مرسي بابت جافركري و مرسي كه هستي❤️
ولک دایی 😘😜😍😝
من بیشتر اوقات فکر میکردم احساس درست میگه ایتا اینکه. قبل گوش کردن این اپیزود به یکی از احساساتم گوش کردم بعد فهمیدم اصلاح درست نبود و احساسات ییه چیز که در یک لحظه میاد و در یک لحظه میره و چقدر دایی در مورد مسئله احساس قشنگ توضیح داد و مثال زده. مثل همه عالی هستین
آخ آخ من عاشق صدای دکتر تارا دایی عزیز هستم . اومدم دونه دونه قدیمی هارو دارم گوش میدم عشق میکنم هر چند این قسمت کمی از سطح آگاهیم بیشتر بود و گیج شدم اما عاااااالی عااااالی